COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Η τυρόπιτα “που τα σπάει”, έτοιμη σε χρόνο ρεκόρ-Χωρίς φύλλο και με μπόλικη φέτα




Η πιο διαδεδομένη πίτα στην Ελλάδα είναι η τυρόπιτα γιατί αφενός η ποικιλία των εκδοχών της είναι ανεξάντηλητη και αφετέρου τρώγεται όλες τις ώρες της ημέρας.

 

Χορηγούμενο

Η τυρόπιτα “που τα σπάει”, έτοιμη σε χρόνο ρεκόρ-Χωρίς φύλλο και με μπόλικη φέτα

 

Πάμε να φτιάξουμε την πιο εύκολη τυρόπιτα:

Χορηγούμενο

Τα Υλικά που θα χρειαστείτε :
250 γρ αλεύρι γ.ο.χ
250 γρ γάλα
70 γρ ελαιόλαδο
2 μέτρια αυγά
220-250 γρ τυρί φέτα
20 γρ μπέικεν πάουντερ
1/2 κτγ αλάτι
πιπέρι
Για το πασπάλισμα

Σουσάμι

Ταψί 25χ30 εκ.

 

Χορηγούμενο

Η τυρόπιτα “που τα σπάει”, έτοιμη σε χρόνο ρεκόρ-Χωρίς φύλλο και με μπόλικη φέτα

 

Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ρίχνουμε το γάλα, το ελαιόλαδο, τα αυγά, το πιπέρι και ανακατεύουμε για 1 λεπτό με το σύρμα.
Ρίχνουμε το μπέικεν και το αλάτι μέσα στο αλεύρι και τα κοσκινίζουμε μέσα στο μείγμα.
Ανακατεύουμε το μείγμα μέχρι να γίνει λείο.
Σπάμε το τυρί φέτα μέσα στο μείγμα και ανακατεύουμε.
Σε ένα ταψί 25χ30 με μια λαδόκολλα στον πάτο προσθέτουμε το μείγμα και το στρώνουμε ομοιόμορφα με μια σπάτουλα.
Πασπαλίζουμε με σουσάμι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα για 20-25 λεπτά στους 170 c.
Την αφήνουμε να κρυώσει και η πιο εύκολη και νόστιμη τυρόπιτα χωρίς φύλλο είναι έτοιμη να την απολαύσετε!!
Ιδανική για πρωινό και για όλες τις ώρες της ημέρας!!Τα παιδιά σας θα την λατρέψουν!!

Χορηγούμενο

Η τυρόπιτα “που τα σπάει”, έτοιμη σε χρόνο ρεκόρ-Χωρίς φύλλο και με μπόλικη φέτα

 

Καλή σας επιτυχία!!

Δείτε το βίντεο εδώ :


 




Back to top button