Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας επισκέφτηκαν νοσοκομείο από την πίσω πόρτα!

Τι συνέβη;

Και βέβαια η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 έχει τις αγωνίες της για τις προετοιμασίες και για αρκετά άλλα πράγματα, ανάμεσα σε αυτά και για την εκπομπή της “Εκπαιδεύοντας την Τζένη” , όπου η ίδια είπε ότι θα κάνει τηλεόραση ανάλογα με τις συνθήκες του concept. Όμως, αυτή τη στιγμή, ο γάμος της είναι πάνω από όλα! ‘Ή μάλλον, πάνω από όλα είναι η δημιουργία της οικογένειας με τον άντρα που της χάρισε και πάλι την ευτυχία!

“Ο Βασίλης είναι ο άνθρωπός μου, απλά. Δεν σκέφτεται μόνο ο Βασίλης το ενδεχόμενο να κάνουμε παιδί. Ότι είναι να γίνει θα το φέρει ο Θεός.” είπε πριν από λίγες ημέρες η Τζένη Μπαλατσινού όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο ενός παιδιού! Και είπε αλήθεια, όπως αποδείχθηκε και όπως επιβεβαιώνουν άνθρωποι από το στενό της περιβάλλον, που λένε ότι και οι δυο θέλουν πολύ ένα παιδί που θα ολοκληρώσει την ευτυχία τους. Γι αυτό και αποφάσισαν να παντρευτούν εξάλλου, συμπληρώνουν οι ίδιοι άνθρωποι.

Πριν από λίγες ημέρες κάποιοι είδαν τον Βασίλη Κικίλα και τη Τζένη Μπαλατσινού να μπαίνουν στο μαιευτήριο Ιασώ, αλλά όχι από την κεντρική είσοδο.

Το ζευγάρι, προσπαθώντας να περάσει όσο το δυνατόν απαρατήρητο, επέλεξε την πίσω πόρτα του νοσοκομείου.

Κάνεις δεν γνωρίζει ακριβώς τι έκαναν εκεί! Παρ’όλα αυτά είναι δεδομένο ότι κάνουν προσπάθειες, καθώς θέλουν αυτό να συμβεί το συντομότερο δυνατόν για πολλούς λόγους.

Πηγή: youweekly.gr


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα