COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

STORIES

Τζούλια Αλεξανδράτου: Ο «ένοχος» και η κατάντια της… Σοκαριστικές αποκαλύψεις από στενό συνεργάτη της! Αγνώριστο το μοντέλο! (Εικόνες-σοκ)

Όταν την είδαμε στην σκηνή των καλλιστείων το 2006 «κοκκαλώσαμε»! Δεν είχαμε συνηθίσει στην Ελλάδα τέτοια ομορφιά. Κατάξανθη, ολόλευκη, με ένα παγωμένο γαλάζιο βλέμμα στα λίγο… αλλήθωρα μάτια της που θύμιζαν Μπριζίτ Μπαρντό. Κι ενώ όλοι στοιχημάτιζαν σε αυτήν για το στέμμα, ήρθε η ήττα από την Ολυμπία Χοψονίδου και η Τζούλια Αλεξανδράτου βγήκε αναπληρωματική Σταρ Ελλάς, κάνοντας τη γκριμάτσα που έμεινε στην ιστορία.

Παρόλα αυτά, όλοι μιλούσαν γι΄αυτήν και όχι για την Χοψονίδου. Το μέλλον της 20χρονης τότε Τζούλιας προμηνυόταν λαμπρό… Κι όμως, αυτή η παράξενη καλλονή κατάφερε να διαψεύσει τους πάντες με τον χειρότερο τρόπο και σήμερα κάποιοι να μιλούν για μια «τελειωμένη κατάσταση» βλέποντας την αποστεωμένη εικόνα ενός πάλαι ποτέ περιζήτητου μοντέλου με διεθνείς προδιαγραφές.

Η Αλεξανδράτου δεν έκανε καριέρα μοντέλου, αλλά καριέρα πορνοστάρ αφήνοντας άφωνο το σύμπαν και πολύ περισσότερο την ίδια της την οικογένεια. Ακολούθησε ο γνωστός στους περισσότερους τραγέλαφος με τον… μάνατζερ Μένιο Φουρθιώτη, που μετέτρεψε την επαγγελματική και φιλική τους σχέση σε μια σχέση μίσους που κατέληξε στις δικαστικές αίθουσες, με φόντο ένα ιλιγγιώδες χρηματικό ποσό.

Ακολούθησαν τρεις ταινίες πορνό με την εταιρεία παραγωγής του Σειρηνάκη, μια ξέφρενη ζωή που τα είχε όλα και ένας γάμος που έληξε άδοξα. Σήμερα η Τζούλια βρίσκεται στην επικαιρότητα εξαιτίας της εικόνας της. Μια εικόνα που προφανώς της στέρησε τον τίτλο πριν από λίγες μέρες στις Κάννες στον τελικό των Καλλιστείων Miss Europe 2019, όπου βγήκε και πάλι δεύτερη…

«Δεν είναι η Τζούλια αυτή που βλέπουμε. Είναι κάποια άλλη. Η σκιά του εαυτού της ίσως», είπε στο PatKiout πρώην στενός της συνεργάτης που εξακολουθεί να ενδιαφέρεται γι΄ αυτήν και πρόσθεσε. «Την είχα πονέσει. Δεν είναι αυτό που δείχνει η Τζούλια. Είναι πολύ πονεμένο και κατά βάθος πολύ ευαίσθητο παιδί. Όλα αυτά που έκανε και εξακολουθεί να κάνει, τα κάνει για να εκδικηθεί όσους την πόνεσαν. Τους εκδικείται κάνοντας κακό στον εαυτό της…».

Στην ερώτησή μας ποιοι είναι αυτοί που την πόνεσαν και που η ίδια τους «χρεώνει» ως υπεύθυνους για τη σημερινή της κατάσταση, μας απάντησε; «Μου είχε ανοίξει πολλές φορές την καρδιά της και μου είχε μιλήσει για την οικογένειά της. Με τον πατέρα της και την αδελφή της την Άρτεμη δεν μιλάνε. Μόνο με την μητέρα της έχει επαφές. Ο πατέρας της δεν της συμπεριφερόταν καλά, της μιλούσε άσχημα, την έβριζε, την υποτιμούσε, την έκανε να αισθάνεται σκουπίδι. Δεν της έδειξε τη στοργή που θα έπρεπε να δείχνει ένας πατέρας. Την έτρεχε από μικρή δεξιά κι αριστερά από μωρό ακόμα, για να την κάνει μοντέλο. Αυτός την πίεσε να πάει στα καλλιστεία, η Τζούλια δεν ήθελε. Έκλαιγε… Της έλειψε η αγάπη και γι΄αυτό έκανε τόσα λάθη. Ό,τι έκανε, το έκανε για να εκδικηθεί τον πατέρα της». Το Patkiout επιχείρησε να επικοινωνήσει με τον κ. Ζήσιμο Αλεξανδράτο, αλλά δυστυχώς δεν κατέστη δυνατό.

Πηγή: patkiout.gr

Back to top button