«Ήταν ένα σπίτι αναστατωμένο, βρώμικο και ότι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Σε ένα τέτοιο σπίτι, ποτέ δεν έχεις πολύτιμα αντικείμενα. Είσαι ηλίθιος αν έχεις και είναι ηλίθιοι αυτοί που πάνε και κάνουν τη ζημιά» τόνισε η Χρυσούλα Διαβάτη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha αναφερόμενη στο σοκ που πέρασε όταν αντίκρισε το εξοχικό της στο Λυγουριό Αργολίδας παραβιασμένο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων, οι δράστες είχαν βανδαλίσει την εξοχική κατοικία της Χρυσούλας Διαβάτη και του συζύγου της Νικήτα Τσακίρογλου ενώ είχαν αφαιρέσει μέχρι και τους σωλήνες του καλοριφέρ.

«Είναι βάνδαλοι! Φαίνεται από τις πράξεις αυτές που κάνουν. Κατέβασαν μέχρι και τους χαλκούς. Πήραν χαλκό, από σωλήνες και καλοριφέρ» ανέφερε ο ηθοποιός Νικήτας Τσακίρογλου.

Την αποκάλυψη για τη ληστεία, έκαναν οι ίδιοι οι ηθοποιοί, το βράδυ της Δευτέρας, κατά τη διάρκεια της βράβευσης τους στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Ναύπλιο.

Το εξοχικό της Χρυσούλας Διαβάτη και του Νικήτα Τσακίρογλου δεν είναι το μόνο που έχει μπει στο στόχαστρο της συμμορίας.

Όπως φαίνεται, σύμφωνα πάντα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, η σπείρα έχει βάλει ως στόχο τα εξοχικά καλλιτεχνών τόσο στο Λυγουριό όσο και στην Επίδαυρο.

Ο Μιχάλης Ρέππας, έχει πέσει και αυτός θύμα ληστείας.

«Την ώρα που κολυμπούσαμε εμείς μπροστά ακριβώς από το σπίτι, στην πισίνα μας έκλεβαν! Ήμασταν στην αυλή και έκλεβαν το σπίτι. Είδα ότι δεν είχε κάγκελα το παράθυρο του μπάνιου, μετά είδα το άλλο παράθυρο που ήταν ανοιχτό» ανέφερε ο Μιχάλης Ρέππας.

Οι κακοποιοί, σύμφωνα με την Αστυνομία όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Alpha, ήταν εφοδιασμένοι με

μηχάνημα ανίχνευσης μετάλλου γι’αυτό και εντόπισαν σε λίγα μόλις λεπτά μετρητά και χρυσαφικά.


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα


διαφ.