Βαριές δηλώσεις από την μία του Κωνσταντίνου Κυρανάκη και από την άλλη του Βαγγέλη Μεϊμαράκη για την πρόταση υποψηφιότητας για Νόμπελ Ειρήνης στον Αλέξη Τσίπρα.

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στην ΕΡΤ1 και στην εκπομπή του Σπύρου Χαριτάτου όπου κλήθηκε μεταξύ άλλων να σχολιάσει την άποψη του κ. Μεϊμαράκη για την πρόταση υποψηφιότητας για Νόμπελ Ειρήνης στον Έλληνα πρωθυπουργό.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μεϊμαράκης είχε δηλώσει στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ότι «η πρόταση υποψηφιότητας για το Νόμπελ Ειρήνης στον οποιονδήποτε Έλληνα Πρωθυπουργό είναι αναμφίβολα τιμητική για τη χώρα». Ωστόσο, ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης από την πλευρά του είχε εντελώς διαφορετική άποψη επί του θέματος χαρακτηρίζοντας την πρόταση για την υποψηφιότητα «εξαγορά» και «προσβολή».

«Θεωρώ και το θέμα των συντάξεων και πολλά άλλα ανταλλάγματα και η προσωπική προβολή μέσω της υποψηφιότητας για το βραβείο Νόμπελ του κ. Τσίπρα είναι μία εξαγορά του ιδίου για να ανταλλάξει, να πουλήσει το εθνικό θέμα της Μακεδονίας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κυρανάκης και πρόσθεσε:

«Νομίζω είναι προσβολή για τη χώρα και τα συμφέροντά της. Ένας άνθρωπος ο οποίος για λίγα χρόνια προσωπικής προβολής, για λίγες στιγμές δόξας, ρισκάρει, επιβαρύνει, καταστρέφει όσα οι προηγούμενες κυβερνήσεις με πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια και αγώνα προσπάθησαν να προστατέψουν, δηλαδή τα εθνικά συμφέροντα της χώρας».


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα