COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βαρύ πένθος για τον Ευτύχη Μπλέτσα: «Ήσουν για εμάς το πρώτο μας παιδί…» – Το σπαρακτικό αντίο του «Ηappy Traveller» στον αγαπημένο του σκύλο, που πέθανε


Τον Ευτύχη Μπλέτσα τον έχουμε όλοι στο μυαλό μας ως το χαμογελαστό άνθρωπο, ο οποίος μας ξεναγεί σε διάφορα μέρη μέσα από την εκπομπή του Happy Traveller, δείχνοντας μας τις ομορφιές της Ελλάδας

Μαζί του πολλές φορές βρίσκεται και η σύζυγος του Ηλέκτρα Αστέρη, αλλά και ο σκύλος τους Ηρακλής.

Δυστυχώς όμως η οικογένειά του Μπλέτσα βρέθηκε αντιμέτωπη με μία δυσάρεστη έκπληξη, καθώς μειώθηκε κατά ένα μέλος.

Λίγο πριν φέρει στον κόσμο η σύζυγός του το δεύτερο παιδί τους, ο πολυαγαπημένος τους φίλος (σκύλος) απεβίωσε, γεγονός το οποίο έγινε γνωστό από τον ίδιο τον παρουσιαστή της εκπομπής, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Το σκυλάκι που είχαν βρει σαν αδέσποτο και το υιοθέτησαν, αρρώστησε απότομα και δυστυχώς δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Τόσο ο Ευτύχης όσο και η σύζυγός του είναι συντετριμμένοι και μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram, τον αποχαιρέτησαν με τα πιο συγκινητικά λόγια.

«Παιδιά, έχουμε ένα άσχημο νέο. Λίγο πριν γίνουμε περισσότεροι, μείναμε λιγότεροι. Ο Ηρακλής δεν είναι πια μαζί μας. Αρρώστησε απότομα και δεν μπορέσαμε να τον σώσουμε. Είμαστε συντετριμενοι και προσπαθούμε να διαχειριστουμε συναισθηματικά την κατάσταση. Θέλαμε να το γνωρίζετε επειδή ο Ηρακλής ήταν και μέλος της οικογένειας μας και κομμάτι του Happy Traveller.

Ηρακλάκο θα μου λείψεις. Σε ευχαριστώ για όλα. Μου έμαθες τι σημαίνει αληθινός και πιστός φίλος. Σ’ αγαπάω πάντα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ευτύχης Μπλέτσας.

«Γέμισες τη ζωή μας με αγάπη. Πλημμύρισες την καρδιά μας με ευτυχία. Ήσουν για εμάς το πρώτο μας παιδί. Ήσουν για μένα ο καλύτερός μου φίλος. Εκείνος που με αγαπούσε όσο κανείς. Που με νοιαζόταν όσο τίποτα. Που ερχόσουν μαζί μου όπου και αν πήγαινα. Γιατί ήξερες πως από τη μέρα που σε βρήκαμε στο δρόμο, η θέση σου ήταν στο κρεβατάκι του σπιτιού μας και στο θρόνο της καρδιάς μου. Δεν ήσουν σκύλος για μένα. Δεν ήσουν σκύλος για την οικογένειά μας. Ήσουν εξ αρχής ισότιμο μέλος με εμάς. Και τώρα πρέπει να σου πω αντίο. Και δεν ξέρω πώς. Δεν ξέρω αν μπορώ. Το πιο γλυκό πράγμα με σένα δεν ήταν μόνο ότι ήσουν ένας καλός και υπάκουος σκύλος που όλοι θα ήθελαν να έχουν στο σπίτι τους. Ήταν ότι είχες τέτοιο χαρακτήρα που δεν έχω ξαναδεί σε σκύλο. Έχω γνωρίσει αρκετά σκυλιά, κανένα όμως με τη δική σου ψυχή, τη δική σου αγάπη, τη δική σου αύρα. Κανένα. Πάντα ξεχώριζες. Ήσουν ο μοναδικός σκύλος στον κόσμο που χαμογελούσες. Αυτό σου το χαμόγελο, Θεέ μου. Είχες τον δικό σου εκπληκτικό τρόπο να κάνεις τις ζωές μας μοναδικές. Να είσαι ένα με εμάς. Ένα με μένα. Πάντα. Ψυχή μου. Αγόρι μου.

Υγ. προς όλους όσους τον αγαπήσατε: Ο Ηρακλάκος μας αρρώστησε και ενώ κάναμε μαζί με το γιατρό ό,τι μπορούσαμε, δεν καταφέραμε να τον σώσουμε. Θα μας λείψει πολύ. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τον σεβασμό που θα δείξετε στην θλίψη που βιώνουμε. Ξέρω ότι κάποιοι ίσως δεν το καταλαβαίνουν, αλλά για μένα και την οικογένειά μου ο Ηρακλής ήταν πολύ σημαντικός. Και αυτό είναι που το κάνει ακόμη δυσκολότερο. Ηρακλή μου, καρδιά μου, ψυχή μου, Ήσουν, είσαι και θα είσαι ο καλύτερός μου φίλος. Δεν ξέρω πώς θα καταφέρω να διαχειριστώ αυτή σου τη φυγή, μιας και δεν έχεις φύγει από δίπλα μου 7 χρόνια τώρα για κανένα λόγο. Το μόνο που ξέρω είναι ότι θα είσαι πάντα στην καρδιά και το μυαλό μου, οπότε κατά ένα τρόπο, θα ζεις πάντα. Σ’ αγαπάω και μου λείπεις. Πάντα. Πάντα μαζί», έγραψε με την σειρά της η Ηλέκτρα Αστέρη.

Back to top button