“Είμαι άνθρωπος που συζητά και προσαρμόζεται, αλλά όλα έχουν και ένα όριο. Το όριο είναι η μη προσβολή της δουλειάς και της προσωπικότητάς μου”.

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, η Βίκυ Χατζηβασιλείου μιλά -στο TV ΕΘΝΟΣ και τον Αλέξη Μίχα- ανοιχτά για τα επαγγελματικά της σχέδια την επόμενη σεζόν και δεν αποκλείει τίποτα.

Το συμβόλαιό σας λήγει το φετινό καλοκαίρι. Έχετε συζητήσει για την επόμενη σεζόν με τον Alpha; Με τον Alpha δεν έχω συζητήσει ακόμη. Ενδιαφέρον έχει εκδηλωθεί. Όπως ενδιαφέρον έχει εκδηλωθεί και από αλλού.

Δηλαδή; Και από άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Γενικά στις διαπραγματεύσεις σας σε θέματα συμβολαίων είστε ευέλικτη; Μέχρι στιγμής αυτό έχει αποδείξει η πορεία μου. Είμαι άνθρωπος που συζητά και προσαρμόζεται, αλλά όλα έχουν και ένα όριο. Το όριο είναι η μη προσβολή της δουλειάς και της προσωπικότητάς μου.

Θεωρητικά λοιπόν αν σας γίνει μια πρόταση με ακόμη μία μείωση χρηματικών απολαβών, ενδεχομένως θα τη συζητούσατε; Το να υπάρξει από το κανάλι μια πρόταση μείωσης αποδοχών δεν τη θεωρώ δελεαστική για να παραμείνω στο δυναμικό του μετά τα αποτελέσματα της φετινής σεζόν.


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα