Βόμβα στο κανάλι της Κάντζας! Σύμφωνα με πληροφορίες, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της επιτυχημένης εκπομπής ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ, Αγγελική Νικολούλη αποχωρεί από τον Alpha μετά από επτά χρόνια συνεχούς επιτυχημένης πορείας.

Οι διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου της με το – υπό διοίκηση Βαρδινογιάννη – κανάλι φαίνεται να ναυαγούν.

Το συμβόλαιο της Νικολούλη είναι μία πρώτη γεύση για το τι μέλλει γενέσθαι στον Alpha μετά την πώλησή του από τον Κοντομηνά στον Τζίγγερ. «Μαχαίρι» στους πάντες και στα πάντα και όχι μόνο στα οικονομικά… Το αποτέλεσμα είναι να χαθεί η ναυαρχίδα του καναλιού με το μέλλον να δείχνει δυσοίωνο και για άλλους παρουσιαστές. Ο Alpha χάνει ένα ισχυρό χαρτί που παρά το γεγονός ότι στο παρελθόν, το ΜΑΚΕΛΕΙΟ της έχει ασκήσει σκληρή κριτική, όλοι της αναγνωρίζουμε το κοινωνικό έργο που επιτελεί και τον σεβασμό που αποπνέει.

Η Αγγελική Νικολούλη θα τιμήσει το υπόλοιπο του τρέχοντος συμβολαίου της και θα αποχαιρετήσει, όπως όλα δείχνουν, τους πιστούς τηλεθεατές της στην τελευταία εκπομπή της σεζόν.

Πηγή: makeleio.gr


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα