COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

STORIES

‘Βόμβα’: Γιατί χώρισαν Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας; Ο άγνωστος ‘πόλεμος’, οι φίλοι που μπλέχτηκαν και το τέλος!


Την πιο δύσκολη περίοδο πέρασαν πριν 4 χρόνια ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους που σόκαρε πολλούς, επιβεβαίωσε όμως και κάποιους άλλους που από τις αρχές εκείνου του καλοκαιριού υποστήριζαν ότι το ζευγάρι διανύει σοβαρή κρίση στο γάμο του.

Εκείνο που θεωρείται σίγουρο είναι πως οι δύο παρουσιαστές άλλαξαν ριζικά τις ζωές τους και την καθημερινότητά τους, έχοντας όμως ως μοναδικό γνώμονα τα παιδιά τους, τον Γιαννάκη και τον Δημήτρη οι οποίοι αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητά τους.

Πώς όμως έφτασαν τα πράγματα μέχρι το τέλος για ένα άλλοτε πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι και ποια θα ήταν η επόμενη ημέρα μετά την απόφαση του διαζυγίου τους;

Είναι γεγονός ότι από τις αρχές του καλοκαιριού του 2016, ήταν εμφανές πως κάτι δεν πήγαινε καλά για το ζευγάρι. Οι συχνές σόλο έξοδοι του Γιώργου, οι χωριστές διακοπές τους για τουλάχιστον έναν μήνα το καλοκαίρι αλλά και η συχνή απουσία της Φαίης από το πλευρό του συζύγου της είχαν κινήσει πολλές υποψίες και ακόμα περισσότερα δημοσιεύματα που μιλούσαν για σοβαρή κρίση ανάμεσά τους.

Όλο αυτό το διάστημα οι δυο τους τηρούσαν σιγή ιχθύος γύρω από το θέμα αλλά δεν έκαναν και τη χάρη σε κανέναν να βγαίνουν και να διαψεύδουν ή να επιβεβαιώνουν όσα γράφονταν. Αρκούσε μόνο μία κοινή εμφάνισή τους για να επανεκκινήσει νέο κύμα δημοσιευμάτων τα οποία μιλούσαν τώρα για αγάπη που δεν σβήνει, για ευτυχία που συνεχίζει να υφίσταται, για οικογένεια που είναι δεμένη.

Ο τελευταίος χρόνος του γάμου της Φαίης και του Γιώργου, θύμιζε «Πόλεμο». Πρόκειται άλλωστε για δυο πολύ έντονους ανθρώπους που όταν νιώθουν πώς αδικούνται… γίνονται εκρηκτικοί.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ουκ ολίγες φορές σήκωναν τον τόνο της φωνής τους σε τέτοιο βαθμό που τους άκουγαν οι γείτονες στο συγκρότημα κατοικιών όπου και διέμεναν στα Νότια προάστια.

Το ρήγμα δεν ήταν κάποιο τρίτο πρόσωπο. Δεν ήταν ότι «ερωτεύτηκα κάποιον ή κάποια και θέλω να το τελειώσουμε» όπως σε άλλες περιπτώσεις. Το ρήγμα ξεκίνησε απο την δουλειά, έγινε ακόμη πιο έντονο με τον τύπο απο την Λάρισα που τους απέσπασε περίπου 300.000 ευρώ, χρήματα δουλεμένα τόσο του Γιώργου αλλά και της Φαίης και πλεόν ήταν μη διαχειρίσιμο λίγο μετά τον Φλεβάρη του 2016.

Σε αυτη την ιστορία ενεπλάκησαν πολλοί. Πολλοί που αποδείχτηκαν πραγματικοί φίλοι. Δεν μίλησαν ποτέ, δεν «βρώμισαν» την ιστορία ποτέ, σεβόμενοι κυρίως τα παιδιά τους. Για παράδειγμα ο Γεωργαντάς που το καλοκαίρι έπαιξε τον ρόλο του Μπατλερ ακολουθώντας τον Λιάγκα παντού στις διακοπές του, δεχτηκε μεγάλη πίεση απο δημοσιογράφους. Γνώριζαν και ο Θέμης Σοφός, και η Τσιμτσιλή, ο Δημήτρης Μάρκος, ο Χατζηνικολάου και πολλοί ακόμη.

Αλλά δεν μίλησαν και το σημαντικότερο; Δεν καπηλεύτηκαν την ιστορία για δικό τους όφελος.

Η αλήθεια είναι οτι τους τελευταίους μήνες, Φαίη και Γιώργος έβλεπαν τον γάμο τους να «ξεφτίζει» και το όνειρο να χάνεται.

Γι’ αυτό και αφού είχαν απαλλαγεί από την υποχρέωση να μοιράζονται και την ίδια δουλειά καθημερινά, αποφάσισαν να θέσουν τα προβλήματά τους επί τάπητος και να διαπιστώσουν πως έπρεπε να δώσουν τέλος στον γάμο τους.

Back to top button