COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

STORIES

‘Βόμβα’: Χώρισε γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός μετά από 12 χρόνια γάμου! Το γκέι φιλί του άντρα της που άναψε φωτιές! (Φωτο)


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Νικόλιζα για την εφημερίδα Espresso, το ζευγάρι πήρε ένα ανώδυνο διαζύγιο έπειτα από δώδεκα χρόνια γάμου και την απόκτηση δύο παιδιών.

Ο δικηγόρος τους, Αλέξανδρος Πασιάτας, μίλησε στην εφημερίδα και αποκάλυψε πως έβγαλαν ένα ανώδυνο διαζύγιο, καθώς οι δύο γιοι τους είναι πάντοτε στο μυαλό τους και θέλουν να συμβεί υπό τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για αυτά.

 

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Έπειτα από αρκετά χρόνια γάμου ο εντολέας μου και γνωστός σεναριογράφος Δημήτρης Αποστόλου, καθώς και η ηθοποιός Μάγδα Πένσου αποφάσισαν να χαράξουν χωριστούς δρόμους. Παρά το γεγονός ότι για αρκετό διάστημα υπήρχαν προστριβές και η λύση ενός συναινετικού διαζυγίου δεν διαφαινόταν ως μια πιθανή λύση, εντούτοις αμφότερα τα μέρη, με γνώμονα το συμφέρον των τέκνων τους αλλά και λόγω της παρέλευσης ενός ικανοποιητικού χρονικού διαστήματος, το οποίο κατάφερε να απαλύνει τις αρχικές έριδες που αναπόφευκτα φέρνει ένας χωρισμός, ο κ. Αποστόλου και η κ. Πένσου προχώρησαν στη συναινετική λύση του γάμου τους».

 

Ο Δημήτρης Αποστόλου και το γκέι φιλί
Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε ο Δημήτρης Αποστόλου, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο γκέι φιλί που προβλήθηκε μέσα από τη σειρά του, Τούρτα της Μαμάς στη συχνότητα της ΕΡΤ.

«Είναι δυσάρεστο το ότι αυτό το πράγμα μας απασχολεί ακόμα και σήμερα. Δηλαδή το αυτονόητο, η αγάπη, ο ενθουσιασμός, η χαρά, θα έπρεπε να είναι μια ιστορία που να μην αφορά κανέναν. Είναι όλοι οι άνθρωποι, πώς ακριβώς βγαίνει η ψυχούλα τους. Ζούμε σε δύσκολες εποχές, όπου η αγάπη γενικώς αντιμετωπίζεται με μία δυσανεξία. Αυτή λοιπόν η δουλειά σκοπό δεν είχε ούτε να δείξει μια κορεκτίλα, ούτε να πάμε να κάνουμε κηρύγματα.

Πριν από πολλά χρόνια είχα μια σκέψη ένα βράδυ, ότι αν με χτυπήσει ένα αμάξι αύριο, τι θα έχουν να θυμούνται από εμένα. Είπα, λέγε την αλήθεια εκεί που μπορείς, εκεί που την αντέχουν, εκεί που έχει λόγο να υπάρχει και άσε το υπόλοιπο πέρα. Αυτό το ακολούθησα και μία μέρα που συζητάγαμε με τον Αλέξανδρο τι θα κάνουμε την “Τούρτα της μαμάς”, λέω τι μας λείπει;

Και έτσι αρχίσαμε σιγά σιγά και φέραμε ένα νέο χαλί, όπου θα έπρεπε να παίξουν παιδιά, οικογένειες, να χαρούν φίλοι, να κλάψουν, να κάνουν οτιδήποτε κάνει κάποιος άνθρωπος σε ένα χαλί και είπαμε ότι μπορεί να είναι η τελευταία μας δουλειά, ας πούμε την αλήθεια μας. Όταν τελείωσε το προχθεσινό επεισόδιο με πήραν κάποιοι φίλοι οι οποίοι μου συζήτησαν πώς μας άφησε η ΕΡΤ και μιλάτε έτσι. Όχι το φιλί, αλλά το πώς μιλάμε.

Όταν τελειώσαμε την “Τούρτα” δεν ξέραμε τι είχαμε κάνει. Οι γραφιάδες είναι οι πιο ανασφαλείς άνθρωποι του κόσμου. Το δώσαμε να μας πουν μια γνώμη, όχι για να πάει στην ΕΡΤ, αυτό δεν το είχαμε καν στο μυαλό μας. Μετά από τρεις μέρες μας φώναξαν και τους ρωτάγαμε αν είναι σίγουροι ότι το θέλουν εδώ. Μας είπαν ελεύθερα κάντε ό,τι θέλετε», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Back to top button