COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

STORIES

‘Βόμβα’: Χώρισε γνωστό ζευγάρι μετά από δύο χρόνια κρυφού γάμου! (Φωτο)


Λένε ότι οι άνθρωποι έρχονται στη ζωή μας για έναν λόγο, για μια εποχή ή για μια ζωή και ο πόνος έρχεται όταν τους τοποθετούμε στη λάθος κατηγορία. Μαζί με τον πόνο πάνε πακέτο ο χωρισμός και το διαζύγιο, που δίνει το σύνηθες τέλος στον γάμο δύο ατόμων που έζησαν έναν μεγάλο έρωτα και ίσως πίστεψαν ότι θα ήταν για πάντα μαζί. Υπάρχουν διαζύγια «πολεμικά» όπου άνθρωποι που κάποτε αγαπήθηκαν ξεσπαθώνουν ο ένας εναντίον του άλλου. Στον αντίποδα υπάρχουν κάποια άλλα, επίσης επώνυμα διαζύγια, τόσο «αθόρυβα», που περνάει λίγος χρόνος μέχρι να γίνουν ευρέως γνωστά και να διασταυρωθεί η είδηση.

Ο επιχειρηματίας Γρηγόρης Σαράντης με τη Χρυσάνθη Ντάφλα ανήκουν στη δεύτερη κατηγορία, όντες μέχρι πρότινος ένα αγαπημένο ζευγάρι που κρατούσε πολύ χαμηλούς τόνους στον έγγαμο βίο τους. Αυτόν που διήρκεσε περί τα δύο χρόνια πριν οδηγηθεί σε έναν γλυκόπικρο χωρισμό, αφού αμφότεροι οι πρωταγωνιστές του διαπίστωσαν ότι δεν μπορούσαν πλέον να πορευτούν μαζί στη ζωή.

Η Χρυσάνθη Ντάφλα στο καζίνο του Μόντε Κάρλο

Ετσι επέλεξαν να χωρίσουν ήσυχα, κρατώντας μόνο τις καλές στιγμές μιας σχέσης που κράτησε τέσσερα χρόνια σε πείσμα κάποιων που δεν πίστευαν ότι θα έχει διάρκεια. Οι διαδικασίες του διαζυγίου, όσο οδυνηρές και αν φαντάζουν, στη συγκεκριμένη περίπτωση προχωρούν ήρεμα και χωρίς καμία διαφωνία ανάμεσα στους δύο πρώην που έζησαν ένα παραμύθι με όμορφη αρχή και πικρό τέλος.

Το τέλος ενός γάμου

Ο Γρηγόρης Σαράντης είναι ένας ιδιαίτερα επιτυχημένος επιχειρηματίας, ο οποίος απεχθανόταν πάντοτε τη δημόσια προβολή του, ακόμη και για αμιγώς επιχειρηματικά θέματα του οικογενειακού ομίλου, του οποίου τα ηνία κρατάει μαζί με τον αδελφό του Κυριάκο. Οντας εσωστρεφής, δεν αρέσκεται πολύ στις εξόδους και στο nightlife γενικότερα, εκτός αν πρόκειται για ένα καλό φαγητό με φίλους σε κάποιο εστιατόριο.

Η Χρυσάνθη Ντάφλα, από την άλλη, είναι σαφώς πιο εξωστρεφής ως προσωπικότητα και λόγω του μόντελινγκ έχει αποκτήσει μια άνεση στα φλας και την προβολή. Παρ՚ όλα αυτά όταν γνώρισε τον άντρα που έμελλε να σημαδέψει τη ζωή της για μια τετραετία, προσαρμόστηκε στα δικά του δεδομένα, αφού δίπλα του ένιωθε ευτυχισμένη. Κάτι που άλλαξε το 2021, όταν το ζευγάρι άρχισε σταδιακά να αποστασιοποιείται, χωρίς κάποιο προφανή λόγο και να βιώνει μια άλλη καθημερινότητα.
Εμεναν ακόμη πιο πολύ στο σπίτι τους, ενώ τα δύο παιδιά του επιχειρηματία που σπουδάζουν διέμεναν στην κατοικία του ανά διαστήματα και όσοι τον ξέρουν γνωρίζουν πόσο πολύ τα αγαπάει και πόσο χρόνο περνάει μαζί τους.

Εχοντας ένα πολύ γεμάτο καθημερινό πρόγραμμα ο Γρηγόρης Σαράντης επέστρεφε αρκετά κουρασμένος και χαλάρωνε μαζί με τη σύζυγό του βλέποντας κάποια ταινία ή κάποιο πρόγραμμα στην τηλεόραση. Κάπως έτσι η καθημερινότητά τους είχε πλέον μια μονιμότητα που είναι αρεστή κάποια στιγμή μόνο στον έναν και όχι στον άλλον, που θέλει κάτι παραπάνω. Κουβέντες έγιναν πολλές πριν από τον χωρισμό, σύμφωνα με τον στενό κύκλο του πρώην ζευγαριού, πάντα σε καλό κλίμα, οι οποίες όμως δεν τελεσφόρησαν.

Η ζωή του ζευγαριού με τα όμορφα καλοκαίρια στην Πάρο, τα ταξίδια στο εξωτερικό και τις μικρές αποδράσεις εντός Ελλάδας άλλαξε τόσο, που στο τέλος ήταν σαν δύο ξένοι μέσα στο ίδιο σπίτι. Πριν από λίγο καιρό αποφάσισαν από κοινού να βάλουν ένα τέλος στον γάμο τους και να προχωρήσουν σε διαφορετικές διαδρομές, χωρίς καβγάδες και αντεγκλήσεις. Η διαδικασία έχει κινηθεί και αναμένεται να ολοκληρωθεί σε λίγο καιρό, όταν θα εκδοθεί το συναινετικό διαζύγιο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η Χρυσάνθη Ντάφλα, έχει μετακομίσει από την κατοικία όπου έμενε μαζί με τον Γρηγόρη Σαράντη, σε άλλο σπίτι.

Εξακολουθούν όμως να έχουν πολύ καλές σχέσεις και γιόρτασαν το πρώτο Πάσχα τους μακριά ο ένας από τον άλλο αφού η ζωή συνεχίζεται.

Το «αθόρυβο» ειδύλλιο

Ηταν η τελευταία εβδομάδα του Ιούλη πριν από δύο χρόνια και μια εξόχως ζεστή ημέρα όταν στο δημαρχείο της Αθήνας προσήλθε ένα ζευγάρι που πέρασε απαρατήρητο πριν εισέλθει στον χώρο όπου τελούνται οι πολιτικοί γάμοι.
Ηταν ο Γρηγόρης Σαράντης και η Χρυσάνθη Ντάφλα που εκείνη την ημέρα επισημοποίησαν τη σχέση που είχε ξεκινήσει το 2018 ανάμεσα στον μοναδικό joint venture partner της Estee Lauder σε όλο τον κόσμο και την όμορφη πρώην playmate.
Είχαν αποφασίσει να παντρευτούν από τα τέλη εκείνης της άνοιξης, σχεδόν μυστικά έχοντας μόνο δύο μάρτυρες στο πλευρό τους, έναν παιδικό φίλο του επιχειρηματία και μια στενή φίλη της Χρυσάνθης.

Λόγω της πανδημίας επέλεξαν να μην κάνουν ανοιχτό γάμο και μετά το πέρας της σύντομης τελετής το ζευγάρι αποχώρησε όσο διακριτικά είχε εισέλθει στο δημαρχείο Αθηνών. Αποφάσισαν από κοινού ότι όταν το επέτρεπαν οι συνθήκες θα έκαναν
ένα πάρτυ για τους φίλους τους στο κτήμα «Γη μας» στον Μαραθώνα, στην περιοχή Κάτω Σούλι, το οποίο ανήκει στην οικογένεια Σαράντη.
Για πολλές ημέρες ο γάμος τους έμεινε κρυφός από τα ΜΜΕ, ενώ το καθιερωμένο γαμήλιο ταξίδι στην Τυνησία δεν πραγματοποιήθηκε λόγω κορωνοϊού.

Προτίμησαν να μην ταξιδέψουν στο εξωτερικό, επιλέγοντας την Πάρο και την εξοχική κατοικία της οικογένειας Σαράντη, η οποία έχει χτιστεί στην περιοχή Κριός και διαθέτει άπλετη θέα στο λιμάνι της Παροικιάς. Εκεί πέρασαν τις πρώτες εβδομάδες του έγγαμου βίου τους η εστεμμένη καλλονή και ο γνωστός επιχειρηματίας, των οποίων η σχέση συζητήθηκε πολύ όταν έγινε γνωστή. Κάτι που δεν επιζητούσε καθόλου ο Γρηγόρης Σαράντης, ένας άνθρωπος πολύ κλειστός σε ό,τι έχει να κάνει όχι μόνο με την προσωπική του ζωή, αλλά και την επιχειρηματική του διαδρομή στους κόλπους ενός πολύ δυνατού ομίλου, που η ιστορία του άρχισε να γράφεται τη δεκαετία του ’30 στην Κωνσταντινούπολη.

Μακριά απ’ όλους

Εκεί όπου ο παππούς του έβαλε τα θεμέλια γι’ αυτό που εξελίχθηκε σε έναν όμιλο με πολυσχιδείς δραστηριότητες στον χώρο των καλλυντικών, ο οποίος σήμερα αντιπροσωπεύει δεκάδες διάσημα brands στην Ελλάδα. Ανάμεσά τους, εκτός φυσικά από τα προϊόντα της Estee Lauder, φιγουράρουν οι διάσημες κρέμες της La Prairie, τα αρώματα της Prada, της Bottega Veneta, του οίκου Cartier, αλλά και κάποια άλλα, όπως η γνωστή σε όλους κολόνια «Μυρτώ», με αυτό το άρωμα που σε ταξιδεύει αρκετά χρόνια πίσω, την οποία εξακολουθεί να παράγει η εταιρεία.

Με εννέα θυγατρικές στα Βαλκάνια και την Ευρώπη, εξαγωγές σε 35 χώρες του κόσμου και κέρδη που αυξάνονται κάθε χρόνο, θα πίστευε κανείς ότι ο Γρηγόρης Σαράντης θα λειτουργούσε όπως άλλοι Ελληνες ισχυροί του χρήματος.
Εντούτοις, αυτοί που τον ξέρουν πολύ καλά γνωρίζουν ότι εξακολουθεί να λειτουργεί ως γόνος μιας οικογένειας παλαιών αρχών, από αυτές που έχουν ως αρχή να μη φαίνονται και να μη «φωνάζουν» την οικονομική τους ευμάρεια. Μια βραδιά του Σεπτεμβρίου του 2019, πολύ λίγοι κατάλαβαν ότι ο Γρηγόρης Σαράντης έφτασε μαζί με τη Χρυσάνθη Ντάφλα έξω από το Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης «Ιλεάνα Τούντα» στο νούμερο 48 της οδού Αρματολών & Κλεφτών.

Μπορεί η σχέση τους να αποτελούσε παλιό νέο σε επιχειρηματικούς και κοσμικούς κύκλους, όμως το ζευγάρι φρόντιζε πάντα να μη δίνει λαβές για σχόλια. Τρία χρόνια μετά από εκείνη τη βραδιά πολλά έχουν αλλάξει και τίποτε δεν είναι όπως παλιά για ένα ζευγάρι που απασχόλησε ελάχιστα τη δημοσιότητα. Οταν έβγαιναν επέλεγαν εστιατόρια όπως η μυθική «Ράτκα» στο Κολωνάκι, από όπου δεν έχει διαρρεύσει ποτέ φωτογραφία των επωνύμων ισχυρών του χρήματος που δειπνούν εκεί.

Στην Πάρο έκαναν χαλαρές εξόδους για ποτό ή φαγητό με φίλους σε ήρεμα στέκια, μακριά από τα πολύβουα μπαρ, ενώ πραγματοποίησαν ταξίδια στο Μονακό αλλά και και στην Τουρκία με σκάφος που έδεσε στο Μπόντρουμ. Κοινές φωτογραφίες τους; Ελάχιστες και αυτές τραβηγμένες από φίλους τους, κάποια χαλαρά βράδια, όταν όλα κυλούσαν ιδανικά στη ζωή των δύο αυτών ανθρώπων. Δύο ανθρώπων που τελικά δεν κατάφεραν να βγουν αλώβητοι από την καθημερινότητα ενός γάμου που άλλαξε τον τελευταίο χρόνο, ίσως επειδή αμφότεροι είναι πολύ διαφορετικοί χαρακτήρες.

Κι αυτό πιθανόν έφερε την αρχή του τέλους σε μια σχέση τεσσάρων χρόνων που δεν άντεξε τελικά στη φθορά των στιγμών που περνούν και χάνονται, χωρίς πολλές φορές αυτοί που τις ζουν να το αντιλαμβάνονται.

Back to top button