ΔΗΜΟΦΙΛΗ

‘Βόμβα’: Κρυφός γάμος για Γιάννη Τσιμιτσέλη και Κατερίνα Γερονικολού στον Αστακό;

Μπορεί ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού να αποφεύγουν να μιλήσουν περί γάμου… όπως ο διάβολος το λιβάνι, τουλάχιστον δημοσίως, αλλά τελικά φαίνεται πως το ζευγάρι θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά, επιλέγοντας να το κάνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι δυο τους, άλλωστε, είχαν βρεθεί για αρκετό καιρό σε διακοπές στο Μπαλί και τη Σιγκαπούρη, με τις μέρες στους εν λόγω εξωτικούς προορισμούς να δείχνουν πως είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ, έτοιμοι να προχωρήσουν στο επόμενο «βήμα» στη ζωή τους και μετά από αρκετά χρόνια σχέσης, με τη Γερονικολού.

Η απόφαση για το γάμο και το ειδυλλιακό τοπίο
Όπως αναφέρει, μάλιστα, το περιοδικό «Ciao», το ζευγάρι έχει επιλέξει τόσο το μέρος, όπου θα τελεστεί ο γάμος του, όσο και το πότε θα πραγματοποιηθεί το μυστήριο. Και η αλήθεια είναι, ότι ειδικά το τοπίο που θα βλέπουν, θα είναι μαγευτικό.

Πρόκειται για ένα εκκλησάκι στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας, στην υπέροχη αυτή περιοχή, με το Ιόνιο πέλαγος να βρίσκεται στο πιάτο τους. Καλεσμένοι, δε, θα είναι μονάχα πολύ δικοί τους άνθρωποι, που προς το παρόν ούτε εκείνοι γνωρίζουν την ημερομηνία του γάμου, αφού το ζευγάρι προφυλάσσει μέχρι τέλους την προσωπική του ζωή.

Back to top button