Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020 15:19
Αρχική ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΄Βόμβα' Λιάγκα για τ...

΄Βόμβα’ Λιάγκα για τον χωρισμό με τη Σκορδά! Το ‘τρίτο πρόσωπο’ και το γιατί!

Αποκαλυπτικός ήταν ο Γιώργος Λιάγκας για το γάμο του με την Φαίη Σκορδά, απαντώντας ξεκάθαρα στα δημοσιεύματα, που είχαν υπάρξει κατά καιρούς, και εξηγώντας με «βόμβα» μεγατόνων το λόγο του χωρισμού.

Ο διάσημος δημοσιογράφος, μέσω της συνέντευξής του στο «Down Town», μετά από μια περίοδο παρατεταμένης σιωπής, επεσήμανε πως δεν υπήρχε κανένα τρίτο πρόσωπο και η αιτία του διαζυγίου ήταν διαφορετική, ενώ μίλησε και για όσα είχαν γίνει έναν χρόνο πριν από το διαζύγιο.

Δείτε αναλυτικά, όσα είχε πει:

Με τη Φαίη βλέπουμε ότι έχεις καλές σχέσεις τώρα.

Πάντα είχα πολύ καλές σχέσεις με τη Φαίη.

Τότε γιατί χωρίσατε;

Κατ’ αρχάς, να ξεκαθαρίσω κάτι. Ποτέ δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο στην απόφαση να πάρουμε διαζύγιο. Ούτε από τη δική μου μεριά ούτε από τη μεριά της Φαίης. Γιατί τότε γράφτηκαν πολλά και καλό θα είναι κάποια πράγματα να τα ξεκαθαρίσουμε. Δεύτερον, δεν υπάρχει τώρα καμία κόντρα και δεν υπήρχε ποτέ. Γράφεται παντού και απορώ, γιατί δεν αντιδρώ και δεν κάνω μηνύσεις, ότι έχει μπει η εισαγγελία και ρυθμίζει τις περιουσίες μας. Δεν τέθηκε ποτέ θέμα χρημάτων μεταξύ μας. Το οικονομικό κομμάτι το είχαμε λύσει πριν χωρίσουμε. δεν τέθηκε ποτέ θέμα «αυτά είναι τα δικά μου, αυτά είναι τα δικά σου». Δεν χωρίσαμε επειδή πάψαμε να αγαπάμε και να εκτιμάμε ο ένας τον άλλον.

Και πάλι δεν απαντάς στο γιατί.

Γιατί; Κάποια στιγμή κάτι τελειώνει σε ένα ζευγάρι. Άλλωστε, όλα τελειώνουν. Εγώ την αγαπάω τη Φαίη και πιστεύω ότι και η Φαίη με αγαπάει και φυσικά τη θεωρώ μια εξαιρετική μάνα. Αλλά προφανώς κάτι μας τελείωσε, για να περάσει σε ένα άλλο στάδιο η σχέση δύο ανθρώπων.

Σε εσάς τι τελείωσε;

-διαφ.-

Σε κάθε σχέση είναι πιθανόν να φύγει το πάθος της αρχής. Ενδεχομένως να έγινε αυτό και στη δική μας σχέση. Αυτό το βασικό στοιχείο που εξομαλύνει τις σχέσεις. Και όταν εκλείπει το στοιχείο αυτό σε ένα ζευγάρι, δημιουργούνται κόντρες γιατί βγαίνουν οι διαφορές στην επιφάνεια. Έτσι, αντί να ζούμε σε ένα σπίτι με εντάσεις, θεωρήσαμε ότι θα ήταν καλύτερα να ζούμε ξεχωριστά και να είμαστε όλοι ευτυχισμένοι. Και εμείς, αλλά κυρίως τα παιδιά.


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα


Ροή Ειδήσεων