COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

STORIES

‘Βόμβα’ για Μακρυπούλια και Χατζηγιάννη: «Η Ζέτα πρόδωσε τον Μιχάλη!» – Στο φως τα μυστικά της σχέσης τους – Είχαν χωρίσει πολλά χρόνια πριν!


Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δεν είναι πλέον μαζί, μετά από 12 ολόκληρα χρόνια σχέσης, με τους δύο πάντως να έχουν από πριν τριγμούς, κάτι που ανακαλύπτει κανείς σε παλιότερες δηλώσεις τους.

Η παρουσιάστρια, με τον τρόπο της, είχε «προδώσει» το τι συνέβαινε στη σχέση τους. Πολλοί την είχαν δει αυτή τη δήλωση, αλλά λίγοι μάλλον κατάλαβαν τι σήμαινε για αυτό, που θα βλέπαμε έξι χρόνια αργότερα.

Η δήλωση είχε γίνει το 2015. «Υπήρξε περίοδος στη σχέση μας (που απομακρυνθήκαμε), αλλά όχι τόσο δύσκολη ώστε να εγκαταλείψουμε τη σχέση. Πάντως αυτή η περίοδος που δεν θα πω ποια ήταν, δεν είχε σχέση χρονικά μ΄ εκείνες που τα δημοσιεύματα μας ήθελαν χωρισμένους. Παλέψαμε και οι δυο και το εννοώ», αναφέρει η Ζέτα και δεν είναι τυχαίο, ότι από τότε τους βλέπαμε σε πολλές περιπτώσεις μόνους τους, είτε σε διακοπές είτε σε άλλες περιστάσεις.

Η δήλωση της Μακρυπούλια που «έδειξε» τον χωρισμό
«Πολλές φορές κλείνεται στον εαυτό του κι αν του συμβεί κάτι μπορεί να μαυρίσει παραπάνω απ΄ όσο χρειάζεται. Αγχώνεται. Αν αισθανθώ ότι θέλει χρόνο, τον αφήνω. Αν θέλει να το συζητήσουμε, συζητάμε. Μέχρι να το καταλάβω και να διαπιστώσω ότι το κάνω κι εγώ, είχα το άγχος να μάθω τι έχει. Τώρα θεωρώ ότι κάποιες φορές ταλαιπωρεί τον εαυτό του.

Δεν ξέρω αν τον καταπιέζω με την τάξη. Δεν είναι ότι γκρινιάζω. Επίσης έχω επιτρέψει –κι αυτό για μένα είναι μεγάλο βήμα- να ζει το σκυλί μέσα στο σπίτι. Φροντίζω ακόμη τη διατροφή του, γιατί ο Μιχάλης ξυπνά το πρωί, πίνει καφέ και μέχρι το απόγευμα είναι ικανός να μην φάει τίποτε. Προσπαθώ να του εξηγήσω ότι αυτό δεν είναι καλό, αλλά δεν το καταλαβαίνει», είχε προσθέσει η Μακρυπούλια.

Τα μυστικά της σχέσης τους
Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δεν άφησαν ποτέ χώρο για άκομψα σχόλια και πάντοτε προστάτευαν τη σχέση τους. Όπως σε κάθε περίπτωση, ακούστηκαν πολλά για τον χωρισμό του ζευγαριού, ύστερα από 12 χρόνια κοινής πορείας. Οι δύο τους επισημοποιήσαν τον χωρισμό τους κάνοντας μία λιτή ανακοίνωση και σχολιάζοντας τους λόγους για τους οποίους ακολούθησαν, δρόμους χωριστούς.

Παρά το γεγονός ότι ήταν μαζί για πάνω από μια δεκαετία, κανείς δεν ήξερε, πέρα από τους φίλους και την οικογένειά τους πολλά πράγματα για τη σχέση τους και τους «άγραφους» κανόνες λειτουργικότητας που είχαν σαν ζευγάρι.

Τα στοιχεία που χαρακτήριζαν τη σχέση της Ζέτας Μακρυπούλια με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη
Είχαν ενοικιάσει μια βίλα στο Ρέθυμνο, σαν εξοχικό, για να κάνουν μαζί τις καλοκαιρινές τους διακοπές, για 2 εβδομάδες, από το 2014 μέχρι το 2019.
Δεν τους ενδιέφερε ποτέ το θέμα της «οικογενειακής κατάστασης» γι’ αυτό και δεν παντρεύτηκαν ποτέ.
Επέλεγαν να μην εμφανίζονται στις πρεμιέρες του συντρόφου τους, για να μην τραβήξουν τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τους.
Στην σχέση τους υπήρχε αμοιβαίος σεβασμός και ηρεμία, κάτι που φαινόταν καθώς, εξέπεμπαν τον περισσότερο καιρό υγεία στη σχέση τους.
Είχαν συγκατοικήσει για αρκετά χρόνια. Συγκεκριμένα αφορμή στάθηκε μια διάρρηξη στο σπίτι της Ζέτας το 2012, ενώ μέχρι τότε υπήρχε κάτι σαν άτυπος νόμος, του να μένουν σε χωριστά σπίτια. Ωστόσο, η παρουσιάστρια μετακόμισε στην Γλυφάδα.
Είχαν ζητήσει από τους φίλους τους, να μην αναφέρονται στη σχέση τους δημοσίως, σε μια προσπάθεια να προστατεύσουν τη σχέση τους
Το πρώτο τους καλοκαίρι σαν ζευγάρι, πέρασαν στο σπίτι της φίλης τους Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στην Αίγινα, μόνοι τους.
Σύμφωνα με όσα έχουν δημοσιοποιηθεί ζουν χωριστά από τον περασμένο Φεβρουάριο.
Ενώ κανένας δεν επενέβαινε στις επαγγελματικές υποχρεώσεις του άλλου, καθώς έδειχναν εμπιστοσύνη στις επιλογές τους.
Μαζί είχαν επιλέξει να μεγαλώσουν την οικογένειά τους, υιοθετώντας αρκετά κατοικίδια (γάτες και σκυλιά), τα οποία αναμένεται να φροντίζει ακόμη και μετά τον χωρισμό τους η Ζέτα.
Είχαν ακουστεί πολλές φήμες για τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους, ωστόσο οι ίδιοι ξεκαθάρισαν μέσα από την ανακοίνωσή τους ότι, ο λόγος που αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους είναι η κόπωση των πολλών χρόνων και όχι η απιστία.
Πάντα ήθελαν να αφιερώνουν χρόνο για τους φίλους τους, έτσι έκαναν μια εβδομάδα χωριστά διακοπές.

Back to top button