ΔΗΜΟΦΙΛΗΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

‘Βόμβα’: Η μεταγραφή από τον ΑΝΤ1 στο Mega, που θα ανατρέψει τις τηλεοπτικές ισορροπίες

Μόνο τυχαία δεν ήταν η επιλογή της σεναριογράφου των «Άγριων Μελισσών» Μελίνας Τσαμπάνη να δώσει συνέντευξη στο «Bημαγκαζίνο» του Βήματος το οποίο είναι φυσικά στην οικογένεια της Alter Ego στην οποία ανήκει το Mega.

Και φυσικά η σεναριογράφος χτυπούσε με άνεση 15αρια απέναντι στο «Survivor» με τη μίνι σειρά «Σιωπηλός Δρόμος» που προβλήθηκε από το Mega.

Κάποιες πηγές λένε, λοιπόν, πως η σεναριογράφος των «Μελισσών» είναι έντονα προβληματισμένη από τη στροφή του ΑΝΤ1 στα πολλά ριάλιτι (μόνο δύο σειρές θα βγουν «Ήλιος» και «Άγριες Μέλισσες») και φυσικά υπάρχει και ανησυχία πως θα πάει ο τρίτος κύκλος των «Μελισσών» με ένα πιο βαρύ σεναριακό θέμα όπως είναι αυτό της δικτατορίας.

Κακά τα ψέματα:

Το κοινό των σειρών θα κατευθυνθεί προς το Mega και την ΕΡΤ. Εκτός εάν ο «Σασμός» του Alpha κάνει τη διαφορά. Σε κάθε περίπτωση υπάρχει απ’ ότι μαθαίνω ανοιχτή πρόταση στην Τσαμπάνη να επιστρέψει στο Mega όποτε το θελήσει.

Και είναι ένα ισχυρό ενδεχόμενο μετά το τέλος των «Μελισσών». Με μια σημαντική λεπτομέρεια: Για να γίνει αυτό πρέπει να συμφωνήσει και ο παραγωγός Γιάννης Καραγιάννης. Γιατί η Τσαμπάνη έχει υπογράψει αποκλειστικό συμβόλαιο συνεργασίας με την εταιρία παραγωγής του.

Back to top button