COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

STORIES

‘Βόμβα’: Ο αστυνομικός, που εξέδιδε την 19χρονη είχε μετατεθεί στην ασφάλεια κορυφαίου υπουργού! Τα 4 πρόσωπα που «καίει» η νεαρή κοπέλα (Φωτο)


Η περίπτωση του αστυνομικού που κατηγορείται ότι εξέδιδε 19χρονη κοπέλα στην Ηλιούπολη έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο, αλλά φαίνεται ότι έχει και άλλες πτυχές.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες και αποκλειστικά έγγραφα – ντοκουμέντα, ο συγκεκριμένος αστυνομικός είχε μετατεθεί στο παρελθόν στην ασφάλεια υψηλών προσώπων και συγκεκριμένα στην ασφάλεια του πρώην υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά.

Στα έγγραφα φαίνεται ότι η μετάθεση στο γραφείο του τότε υπουργού Εξωτερικών έγινε στις 8/11/2017.

Κατά τρόπο ανεξήγητο η μετάθεση αυτή ακυρώθηκε ακριβώς την επόμενη μέρα, δηλαδή στις 9/11/2017.

Μάλιστα, στην εντολή ακύρωσης που εστάλη αναφέρεται ως αιτιολογία υπηρεσιακοί λόγοι, χωρίς να δίνονται περισσότερες πληροφορίες.

Το γεγονός από μόνο του γεννάει ένα πέπλο μυστηρίου, αν και πρακτικά δεν φαίνεται να προκύπτει κάτι ούτε για τον τότε υπουργό, βεβαίως, ούτε για τα στελέχη της ελληνικής αστυνομίας.

Θα είχε όμως ενδιαφέρον να μαθαίναμε για ποιο λόγο ακυρώθηκε η μετάθεσή του σε ένα τόσο κρίσιμο πόστο.

Ποιος είναι ο 39χρονος αστυνομικός – Το προκλητικό «άλμπουμ»
Προκλητικός εμφανιζόταν στο προφίλ του στο Facebook o 39χρονος αστυνομικός που κατηγορείται ότι «φυλάκισε» και εξέδιδε 19χρονη στην περιοχή της Ηλιούπολης.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος στο παρελθόν είχε απειλήσει συνάδελφο του ότι «θα σου φυτέψω μία σφαίρα στο κεφάλι», ήταν δραστήριος στα social media. Ο 39χρονος είχε αναρτήσει ακόμα και το φύλλο πορείας που είχε πάρει στις 26 Μαρτίου 2021 για να υπηρετήσει μαζί με ακόμα 102 αστυνομικούς στην Υποδιεύθυνση Πεζών Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών.

Για το φύλλο πορείας που σηματοδοτούσε την αλλαγή υπηρεσίας είχε γράψει:

«Όλα είναι κύκλος στη ζωή… Τελικά μετά από 11 χρόνια ο κύκλος μου έκλεισε σε αυτή την Υπηρεσία και φεύγω για κάτι καλύτερο. Αρκετά χρόνια πολλές αναμνήσεις πολλές επιτυχίες πολλές αποτυχίες. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Διοικητές μου που με ανέχθηκαν όλα αυτά τα χρόνια και όλους του υφισταμένους μου στους οποίους ζητώ συγνώμη αν αδίκησα κάποιον ή έγινα λίγο αυστηρός κάποιες φορές. Σας ευχαριστώ όλους δεν ξεχνάω κανέναν και εύχομαι στο καθένα ξεχωριστά δύναμη και επιτυχίες. Είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσετε με τον ίδιο ζήλο όλοι και είμαι σίγουρος ότι με κάποιους θα ξανασυνεργαστούμε».

Σε άλλες φωτογραφίες που αναρτούσε εμφανιζόταν να κάνει χειρονομίες, να «διαφημίζει» δέντρο με «κλαδιά» χαρτονομίσματα των 100 ευρώ και σαμπάνιες. Υπάρχει και μία ανάρτηση με σεξιστικό περιεχόμενο, καθώς σχολιάζοντας την είδηση με τίτλο «ξυλοκόπησαν γυναίκα αστυνομικού στους Αμπελόκηπους», σχολίασε: «Πείτε μου ποιος να του πω ποια είναι η δικιά μου».

Τα 4 πρόσωπα που «καίει» η 19χρονη
Σημαντικές πληροφορίες που ίσως οδηγήσουν στην αποκάλυψη κυκλώματος που εξέδιδε κορίτσια φέρεται να έδωσε με την καταγγελία της η 19χρονη που βίωσε την απόλυτη φρίκη στην Ηλιουπολη.

Το κορίτσι, που κατάφερε να ξεφύγει από το σπίτι που την κρατούσε κλεισμένη ο υπό απόλυση αστυνομικος και σύντροφός της, μιλώντας στις Αρχές αποκάλυψε πολλά στοιχεία που φανερώνουν την εκμετάλλευση και άλλων γυναικών από τον συγκεκριμένο άνθρωπο και όχι μόνο.

Πέντε γυναικεία ονόματα, που πιθανόν να είναι και ψευδώνυμα, αποκάλυψε στις Αρχές η 19χρονη, τα οποία ανήκουν σε κορίτσια που περνούσαν από το σπίτι της Ηλιούπολης για κάποιες ώρες. «Στο σπίτι ερχόταν σε διάφορες ώρες και υπόλοιπες κοπέλες τα προφίλ των οποίων είναι στο site ,η Ν., η Τ., η Α., η Τζ. η Λ. όπως είναι μάλλον τα ψευδώνυμά τους» είπε στην κατάθεση της.

Εκτός από την αναφορά σε αλλά κορίτσια, η 19χρονη περιέγραψε και 4 ακόμη πρόσωπα, τα οποία φαίνεται πως συνεργάζονταν με τον κατηγορούμενο αστυνομικό. Μάλιστα, εκτενέστερη αναφορά κάνει σε δεύτερο πρόσωπο, που μαζί με τον κατηγορούμενο διαχειρίζονταν ιστοσελίδες. Για τον τελευταίο, υποστήριξε ότι η μητέρα του διατηρούσε οίκο ανοχής και site ερωτικών γνωριμιών.

«Μετά από περίπου δύο εβδομάδες αφού πήγα στο σπίτι του, του είπα ότι ήθελα να βρω κάποια δουλειά για παράδειγμα σε καφετέρια. Αυτός όμως μου είπε ότι η μητέρα ενός φίλου του, του Γ. Λ. έχει οίκους ανοχής στην Αθήνα και ένα site για να κλείνεις ερωτικά ραντεβού με κοπέλες και μου πρότεινε να εργαστώ και εγώ για αυτήν. Ο Δ. και ο Λ. δουλεύουν χωρίς να φαίνονται για τη μητέρα του Λ., την οποία φωνάζουν στη δουλειά Μ. χωρίς να γνωρίζω ποιο είναι το πραγματικό της όνομα. Αυτοί ουσιαστικά είναι τα αφεντικά και κανονίζουν τις δουλειές και διαχειρίζονται το site (το κατονομάζει). Όταν μου έγινε η πρόταση από το Δ. να εργαστώ μαζί τους, εγώ αρχικά το αρνήθηκα όμως αυτός με απείλησε ότι θα με σκοτώσει και ότι θα κάνει κακό στην οικογένειά μου και έτσι εξαναγκάστηκα να δουλέψω μαζί τους» κατέθεσε η νεαρή γυναίκα στις Αρχές.

Ωστόσο, οι αποκαλύψεις συνεχίστηκαν αφού αναφέρθηκε και σε έναν στρατιωτικό, που φέρεται να είχε ρόλο οδηγού, προκειμένου να την μεταφέρει από το διαμέρισμα της Ηλιούπολης στα διάφορα ξενοδοχεία και σπίτια που της έκλειναν τα ραντεβού: «Ερχόταν από το σπίτι του Δ. με ένα αυτοκίνητο χρώματος μπλε, ένα άτομο ο οποίος μου είπε ότι λεγόταν Γ. και ότι είναι στρατιωτικός. Αυτός με έπαιρνε με το αυτοκίνητο και με πήγαινε στα ραντεβού τα οποία γινόταν σε διάφορα ξενοδοχεία και σπίτια, με άφηνε εκεί και περίμενε απέξω στο αυτοκίνητο μέχρι να τελειώσω με το ραντεβού ώστε να με ξαναπάρει και να με πάει πίσω στο σπίτι του Δ. Εγώ ερχόμουν σε συνουσία με τα άτομα στα οποία με πήγαινε ο οδηγός, έπαιρνα τα λεφτά τα οποία μου έδιναν τα οποία ήταν 160 ευρώ την ώρα και τα έδινα στον Δ. μόλις γυρνούσα πίσω» υποστήριξε.

Το τρίτο πρόσωπο στο οποίο αναφέρεται το κορίτσι είναι ένας ιδιοκτήτης καφετέριας, ο οποίος σύμφωνα με όσα περιέγραψε, προμήθευε τον 39χρονο κοκαΐνη, την οποία συχνά έδινε και σε άλλες κοπέλες. «Στο σπίτι ερχόταν κάποιες φορές και ένα άτομο που τον λένε Μ. ο οποίος είναι φίλος του Δ. και έχει καφετέρια στην Αργυρούπολη. Αυτός ο Μ. κάνει διακίνηση ναρκωτικών και έφερε ναρκωτικά στον Δ. και συγκεκριμένα κοκαΐνη. Ο Δ. τον πλήρωνε 50 ευρώ. Οι δυο τους έκαναν χρήση των ναρκωτικών ουσιών στο σπίτι ενώ κάποιες φορές κοκαΐνη έκαναν και κάποιες από τις κοπέλες. Εγώ δεν έκανα ποτέ χρήση ναρκωτικών και θέλω να πω ότι ο Δ. μία φορά με χτύπησε επειδή μου πρότεινε να κάνω κοκαΐνη και εγώ το αρνήθηκα».

Στο μικροσκόπιο της αστυνομίας έχει μπει και ο πρωην σύντροφος της 19χρονης, τον οποίο επίσης κατηγορεί ότι την εξέδιδε, ενώ αποκαλύπτει ότι ήταν φίλος με τον αστυνομικό. Μάλιστα, το πρόσωπο αυτό καταζητείται πλέον από της Αρχές για το αδίκημα της εμπορίας ανθρώπων.

«Την ίδια δουλειά που με έβαζε να κάνω Δ. με είχε βάλει να κάνω ο D., 31 χρονών περίπου, τον οποίο τον ήξερα από κοινή παρέα. Συγκεκριμένα πριν δύο χρόνια και από τα 16 μου και για έξι μήνες περίπου μου έκλεινε ραντεβού με τους φίλους του και με πήγαινε σε αυτούς οι οποίοι τον πλήρωναν 70 ευρώ για να έρθουμε σε συνουσία. Σε εμένα δεν έδινε καθόλου λεφτά και τα κρατούσε και αυτά τα περιστατικά δεν τα είχα αναφέρει σε κανέναν» υποστήριξε η 19χρονη κοπέλα.

Πηγή/Φωτο: Newsbomb.gr

Back to top button