COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

STORIES

‘Βόμβα’: Ο εραστής γνωστού κοσμικού σπέρνει AIDS! Σοκαριστικές αποκαλύψεις από τον απατημένο γκέι για τα όργια αυτοκτονίας με ναρκωτικά, τοξικομανείς και ομοφυλόφιλους!


Ομαδικό σεξ με δέκα άτομα σε παραλία του Αλίμου, ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων με τον τοξικομανή σύντροφο διάσημου κοσμικού να είναι οροθετικός και να σπέρνει το AIDS απατώντας τον, και μια απόπειρα αυτοκτονίας με τον παρ’ ολίγον αυτόχειρα να καταλήγει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας δημόσιου νοσοκομείου των Αθηνών!

Όσα συνέβησαν πριν από λίγες μέρες θα κάνουν τις τρίχες σας να σηκωθούν κάγκελο, μέσα από τη μαρτυρία του κοσμικού, ο οποίος, θέλοντας να προφυλάξει το κύρος του (μη θέλοντας να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία του), αποφάσισε να ανοίξει το στόμα του και να αποκαλύψει όλα όσα ανατριχιαστικά συμβαίνουν στο σπίτι του, με τον 32χρονο οροθετικό και τοξικομανή σύντροφό του (οι δυο τους συμβιώνουν επίσημα) να τον απατά εν αγνοία του ψωνίζοντας άντρες για τη διοργάνωση οργίων -χωρίς τη χρήση προφυλακτικού- από εφαρμογές του διαδικτύου, μετατρέποντας τον εαυτό του σε μια υγειονομική βόμβα!

«Ζούμε επισήμως μαζί τα τελευταία έξι χρόνια. Είναι μια δυνατή σχέση αγάπης και έρωτα. Υπάρχει εμπιστοσύνη μεταξύ μας. Και πολύ πάθος στο σεξ και στον έρωτα. Ωστόσο, πριν από λίγες μέρες, μέσα στη νύχτα, σηκώθηκε ο άντρας μου από το κρεβάτι του, έκανε μπάνιο, αρωματίστηκε, ντύθηκε άψογα σαν να πήγαινε σε δεξίωση και μου είπε ότι πηγαίνει στην παραλία για… βραδινό μπάνιο. Οπως αντιλαμβάνεστε, αισθάνθηκα ότι με κοροϊδεύει! Είναι δυνατόν να μπαίνει κάποιος στο μπάνιο, να φτιάχνεται μια ώρα, να φοράει αρώματα για να πάει να κολυμπήσει στην πλαζ του Αλίμου;» λέει στην απίστευτη μαρτυρία του ο κοσμικός και συνεχίζει: «Του είπα ότι θα πάω μαζί του! Εφερε αντιρρήσεις, δημιουργήθηκε επεισόδιο, αλλά δεν δόθηκε συνέχεια στο θέμα, διότι άνοιξε την πόρτα κι έφυγε… Επέστρεψε αργά, την επόμενη μέρα, σε κακή κατάσταση. Μετά βίας μπορούσε να κρατηθεί στα πόδια του. Επειδή είναι χρήστης ουσιών, κατάλαβα ότι έκανε άλλη μια φορά χρήση ναρκωτικών.

Τον ρώτησα τι πήρε, αλλά δεν μου απάντησε… Κατευθύνθηκε στην κρεβατοκάμαρα και ξάπλωσε να κοιμηθεί για αρκετές ώρες. Στο διάστημα αυτό έλεγξα το κινητό του. Βρήκα δεκάδες μηνύματα προς τρίτους, άγνωστους άντρες, με τους οποίους κανόνισε συνάντηση για διοργάνωση οργίων. Σε όλα τα μηνύματα απαραίτητη προϋπόθεση ήταν η μη χρήση προφυλακτικών. Ο άντρας μου είναι οροθετικός. Οπως είμαι κι εγώ. Ξαφνιάστηκα, λοιπόν, που διοργανώνονται τέτοιου είδους όργια, όταν ελλοχεύει ο κίνδυνος μετάδοσης του ιού! Αναρωτήθηκα αν όλοι αυτοί που συμμετέχουν σε αυτά τα όργια είναι κι αυτοί οροθετικοί! Και με ποια διαβεβαίωση ασφαλείας αποδέχονται να συνευρεθούν με αγνώστους χωρίς κανένα μέτρο προφύλαξης; Οταν, αποδεδειγμένα, ο δικός μου άντρας είναι φορέας που μεταδίδει και κατά τη διάρκεια του σεξ μαζί του θα τους το μεταδώσει, διότι τα φάρμακα που παίρνει δεν τον έχουν καταστήσει αρνητικό ως προς τη μετάδοση του ιού!»

Ο κοσμικός όμως, που έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του, εκπέμπει SOS. «Ουσιαστικά, οργανώνονται πάρτι σεξουαλικών οργίων με απώτερο σκοπό την αυτοκτονία. Αφού το να κολλήσεις τον ιό ενδεχομένως να σε οδηγήσει και στον θάνατο, εάν δεν προλάβεις να ακολουθήσεις την προβλεπόμενη αγωγή. Ασφαλώς σήμερα η φαρμακολογία κάνει θαύματα. Οπως και η ιατρική. Ετσι οι φορείς του AIDS, οι οροθετικοί, έπειτα από επιμελή θεραπεία μπορούν να διατηρούν χαμηλό ιικό φορτίο. Ωστόσο, τόσο εγώ όσο και ο άντρας μου που συμμετέχει και οργανώνει τα όργια δεν έχουμε γίνει ακόμα αρνητικοί. Το σημαντικότερο όλων όμως είναι ότι, εκτός από τη συνειδητή μετάδοση του AIDS, στα όργια αυτά γίνεται ανεξέλεγκτη χρήση ναρκωτικών, που σε φτιάχνουν, χαλαρώνουν τις αντιστάσεις σου απέναντι στον φόβο της μόλυνσης και σε καθιστούν έρμαιο οποιουδήποτε…» αποκαλύπτει στη συγκλονιστική κατάθεσή του στην «Espresso» ο κοσμικός Αθηναίος, που αποτελεί μία από τις πιο διάσημες προσωπικότητες στον κύκλο του! Το πιο συγκλονιστικό όμως είναι, όπως αποκαλύπτει, πως ο σύντροφός του μετά το σεξουαλικό όργιο διασωληνώθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας μεγάλου κεντρικού, δημόσιου νοσοκομείου της Αθήνας.

Back to top button