COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

STORIES

‘Βόμβα’: Ο Πέτρος Κόκκαλης στα πράσα με γνωστή καλλονή! (Φωτο)


Ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια στον χώρο της σόουμπιζ, το οποίο έκανε τα πάντα για να μην μαθευτεί η σχέση τους. Κυκλοφόρησαν όμως μέχρι και φωτογραφίες…

Ήταν το καλοκαίρι του 2010 όταν ο Πέτρος Κόκκαλης και η Φανή Χαλκιά απολάμβαναν διακοπές μαζί στη Δονούσα και το iciao μας θυμίζει τι είχε συμβεί με το αποκλειστικό ρεπορτάζ τότε του περιοδικού.

Ο γνωστός επιχειρηματίας και η Ολυμπιονίκης του στίβου, αποτελούσαν εκείνη την εποχή ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια στον χώρο της σόουμπιζ.

Το περιοδικό «Ciao»τους είχε εντοπίσει μαζί στη Δονούσα και το σχετικό δημοσίευμα ανέφερε τα παρακάτω:

«Τους τελευταίους δύο μήνες πολλά λέγονται και άλλα τόσα έχουν γραφτεί για ένα ειδύλλιο που έχει προκαλέσει την προσοχή όλων. Αρκετό καιρό μετά το διαζύγιό του, ο Πέτρος Κόκκαλης είναι και πάλι ερωτευμένος και μάλιστα με μία γυναίκα που έχει προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις στην Ελλάδα.

O Πέτρος Κόκκαλης και η Φανή Χαλκιά στη Δονούσα

Ο λόγος βέβαια για τη Φανή Χαλκιά, η οποία πλέον μονοπωλεί το ενδιαφέρον του επιχειρηματία. Ο επιχειρηματίας και η αθλήτρια γνωρίστηκαν πριν από μερικούς μήνες σε κοινή παρέα και αμέσως διαπίστωσαν πως είχαν πολλά κοινά ενδιαφέροντα.

Από τότε λέγεται πως οι δυο τους είναι ζευγάρι. Πάντως, προσπαθούν να μη γίνονται στόχος για τους paparazzi.

Και όμως, την περασμένη Τετάρτη το σκάφος του Πέτρου Κόκκαλη εμφανίστηκε βόρεια της Νάξου, στο μικρό νησάκι της Δονούσας. Μαζί του ήταν και η Φανή Χαλκιά.

Οι δυο τους, χαλαροί και χωρίς να ανησυχούν για τα αδιάκριτα βλέμματα των παραθεριστών απόλαυσαν την παραλία του μικρού αυτού νησιού των Κυκλάδων αλλά και τη φιλοξενεία φιλικού ζευγαριού που διατηρεί κατοικία στο νησί.

To ζευγάρι απόλαυσε τις διακοπές του στη Δονούσα

Το ζευγάρι, αφού κάθισε αρκετή ώρα στην παραλία μάλιστα η Φανή Χαλκιά βρήκε τον χρόνο να διαβάσει κάποια κεφάλαια από ένα βιβλίο που έχει στα χέρια της αυτήν την περίοδο- απόλαυσε τις τοπικές νοστιμιές του νησιού σε ένα παραδοσιακό ταβερνάκι.

Την Κυριακή το απόγευμα, ο Πέτρος και η Φανή επιβιβάστηκαν και πάλι στο σκάφος του Πέτρου Κόκκαλη και απέπλευσαν από το νησί, συνεχίζοντας την περιήγησή τους στα νησιά των Κυκλάδων».

Η μεγάλη επιστροφή του Σωκράτη Κόκκαλη – Τεράστιο deal
Εντύπωση προκάλεσε σε όσους ασχολούνται η μετοχή της Ιντρακόμ ΙΝΤΚΑ 0,60% 1,68 και η άνοδος της κατά 3% στα 1,65 ευρώ. Συνολικά μέσα σε δυο ημέρες η μετοχή έχει κερδίσει περίπου 8%.

Θυμίζουμε ότι βασικός μέτοχος με ποσοστό 25,3% είναι ο Σωκράτης Κόκκαλης και με 8,73% ο Κωνσταντίνος Δημητριάδης.

Οι fun της μετοχής και ταυτόχρονα ειδικοί των αγορών όταν ερωτώνται σχετικά, είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι με τις προοπτικές της εισηγμένης.

Και αυτό γιατί.

Όταν πουληθεί και η τελευταία συμμετοχή που είναι η Intracom Defense (EBITDA 2,7 εκατ. ευρώ το 2021 και 20 εκατ. ευρώ ταμείο) σε αποτίμηση (EV) περίπου 60 εκατ. Ευρώ, τότε η INTRACOM θα έχει στα ταμείο της της περίπου 300 εκατ. ευρώ, απο 230 έως 240 εκατ. σήμερα.

Μάλιστα λέγεται στην αγορά ότι το deal έχει «κλείσει» και σε αυτόν τον λόγο οφείλεται η άνοδος της μετοχής.

Εάν προσθέσουμε και την αξία των ακίνητων που έχει στην κατοχή της μέσω της Intradevelopment που αξίζουν 100 εκατ. ευρώ τότε θα μιλάμε για μια εταιρεία με αξία 400 εκατ. ευρώ.

Ενώ στο ταμπλό του Χρηματιστηρίου αποτιμάται σε μόλις 138 εκατ. ευρώ.

Με μηδενικό δανεισμό και 20 υπάλληλους στο PAYROLL της εταιρείας.

Το μέγα ζήτημα τι θα κάνει τα χρήματα ο Σωκράτης Κόκκαλης.

ΝΑ τα μοιράσει ως μέρισμα, αποκλείεται.

Ποτέ δεν ήταν τόσο large με τους μικρομετόχους ο πρόεδρος της Intracom.

Άρα εκτιμάται ότι υπάρχουν 2 επιλογές:

Η λογική επιλογή είναι τα χρήματα αυτά να αξιοποιηθούν είτε με την αγορά πλοίων η ακίνητων η μείγμα τους.

Μικρό ποσό θα δοθεί ως επιστροφή κεφαλαίου όπως έγινε πρόσφατα.

Η δεύτερη πιο ακραία επιλογή είναι ο κ. Κόκκαλης να δίνει μικρά ποσά ως επιστροφή κεφαλαίου πχ των 20.000.000 ευρώ σπαστά.

Με τα χρήματα που θα παίρνει ο ίδιος από τις επιστροφές κεφαλαίου, θα αγοράζει μετοχές της Intracom έτσι ώστε να ισχυροποιήσει το ποσοστό του και στην συνέχεια να μοιράσει ως επιστροφή κεφαλαίου τα υπόλοιπα χρήματα που έχει στο ταμείο του.

Το σενάριο αυτό συγκεντρώνει μικρές πιθανότητες.

Πηγή: mononews.gr

Back to top button