COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

STORIES

‘Βόμβα’ από πασίγνωστη δημοσιογράφο: Πως το σεξ με μία γυναίκα τη βοήθησε να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες του lockdown;


Η Hannah Jane Parkinson είναι αρθρογράφος στον Guardian, υπέρμαχος της LGBΤQ+ κοινότητας και βραβευμένη για τη δουλειά της στη Βρετανία.

Πρόσφατα μοιράστηκε μια ερωτική της περιπέτεια η οποία τη βοήθησε να ξεπεράσει έναν χωρισμό, αλλά και να αντιμετωπίσει με περισσότερη ψυχραιμία τις δύο τελευταίες δύσκολες και περίεργες χρονιές.

«Πριν λίγα χρόνια είχα πάει ως ανταποκρίτρια στο Εδιμβούργο, στο οποίο γινόταν ένα φεστιβάλ γυμνιστών. Αυτό το ταξίδι, αν και ήταν επαγγελματικό, το έζησα περισσότερο σαν εκδρομή. Γνώρισα κόσμο και βρέθηκα με αρκετούς γνωστούς μου, με τους οποίους μιλήσαμε και διασκεδάσαμε μαζί. Περισσότερο εντύπωση μου έκανε μία γυναίκα, με την οποία είχαμε ιδωθεί λίγες φορές πριν περίπου μια δεκαετία. Τότε και οι δύο κάναμε ετεροφυλόφιλες σχέσεις και είμαι σίγουρη ότι αρκετοί από τους συντρόφους μας ήταν κοινοί.

Είχαμε συναντηθεί ξανά σε ένα website που δούλευα το 2013, όμως και τότε δεν είχε εκφραστεί κανένα ενδιαφέρον. Ακολουθούσαμε η μία την άλλη στα social media και ανταλλάσσαμε μηνύματα ενίοτε. Τίποτα, όμως, δεν προχωρούσε με διαφορετικό τρόπο. Κάποια στιγμή άρχισε να διαφαίνεται ότι κοιμάται με γυναίκες, όπως έκανα και εγώ.

Συναντηθήκαμε ξανά σε εκείνο το φεστιβάλ. Έπειτα από τόσα χρόνια που το λέγαμε, καταφέραμε να κανονίσουμε έναν καφέ. Εγώ μόλις είχα χωρίσει με άσχημο τρόπο, αλλά μου άρεσε που συναντήθηκα μαζί της ‘εκτός έδρας’. Το μαγαζί που καθίσαμε για αρχή είχε τεράστιες μαξιλάρες αντί για καναπέδες και αυτό έφερε τα σώματά μας αρκετά κοντά. Αντιλαμβανόμουν κάτι στην ατμόσφαιρα, αλλά δεν έκανα καμία κίνηση. Σκεφτόμουν ότι μπορεί να είχε σχέση, μπορεί να μην με έβλεπε ερωτικά ή να μην ήταν στο ίδιο mood με εμένα. Συνεχίσαμε σε ένα κλαμπ με δυνατή μουσική και έπειτα από λίγα ποτά καταλήξαμε να φιλιόμαστε.

Είχα νοικιάσει ένα πάρα πολύ μικρό δωμάτιο, το οποίο είχε ωραία θέα. Πήγαμε εκεί. Το σεξ μαζί της ήταν καυτό και άκρως ικανοποιητικό, αλλά και χαρούμενο. Χωρίς περιττές σκέψεις και με απόλυτη γνώση της κατάστασης στην οποία βρισκόμασταν.

Αφού ολοκληρώσαμε και οι δύο, ακούμπησα το κεφάλι μου στο στήθος της και κοιμηθήκαμε αγκαλιά. Το πρωί, όταν ανοίξαμε τα μάτια μας χαζέψαμε την όμορφη θέα. Κάναμε μπάνιο και χωριστήκαμε. Επέστρεψα στο Λονδίνο και εκείνη πήγε να μείνει σε φίλους της. Επικοινωνούσαμε για λίγο καιρό με μηνύματα και κάποια στιγμή μου έστειλε ένα γράμμα μαζί με έναν κρύσταλλο θετικής ενέργειας. Κατάλαβα, όμως, ότι δεν μπορούσα να μπω τόσο σύντομα σε μία σχέση. Εκείνη μετακόμισε στο Brighton και λίγο αργότερα είδα φωτογραφίες της αγκαλιά με μία άλλη κοπέλα και μία γάτα.

Στη διάρκεια του περασμένου χρόνου με τα θέατρα και τα μαγαζιά κλειστά, τα ταξίδια να απαγορεύονται και τα ραντεβού να είναι πάρα πολύ περιορισμένα, σκεφτόμουν εκείνη την εκδρομή και το πόσο όμορφα είχα περάσει. Συνήθως, τα one-night stands έχουν πολλή ένταση και συνοδεύονται από ενοχές και τύψεις. Αυτό, όμως, ήταν τέλειο και έμοιαζε με δώρο. Μπορεί να κράτησε κάτι λιγότερο από 24 ώρες, αλλά ήταν σίγουρα το καλύτερο καλοκαιρινό ρομάντζο που είχα και με βοήθησε να ανταπεξέλθω στην καραντίνα, αλλά και να κατανοήσω βαθύτερα πως όταν κάτι γίνεται με τη θέληση και των δύο, με χαλαρή και όμορφη διάθεση, μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή».

Back to top button