ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος: Η Σοφία Αλιμπέρτη ‘έκλεψε’ τον άντρα της Ζέτας Μακρυπούλια και επιστρέφει στην τηλεόραση!

Έπεσε…βόμβα για τη Σοφία Αλιμπέρτη, η οποία, όπως φαίνεται, επιστρέφει στην τηλεόραση, κλέβοντας μάλιστα τον άντρα της Ζέτας Μακρυπούλια.

Ούσα ένα πρόσωπο με σημαντική και επιτυχημένη πορεία στο παρελθόν συνεχίζεται η αναζήτηση κεντρικού παρουσιαστή για την εκπομπή «Dr. Οζ», που προορίζεται για την καθημερινή απογευματινή ζώνη του ΑΝΤ1.

Η Σοφία Αλιμπέρτη απέχει από την τηλεόραση σχεδόν από το 2009, μετά την τελευταία εμφάνισή της στο τηλεπαιχνίδι «Είσαι πιο έξυπνος από ένα 10χρονο;».

Θα επιστρέψει στο ίδιο κανάλι μετά από 14 χρόνια απουσίας. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Real» η εταιρεία Barking Well Media, που θα αναλάβει την παραγωγή του «Dr. Οζ» για λογαριασμό του ΑΝΤ1, έκανε πρόταση στη Σοφία Αλιμπέρτη να αναλάβει την παρουσίαση, ενώ τις προηγούμενες ημέρες πραγματοποιήθηκε και το πρώτο ραντεβού με την παρουσιάστρια, η οποία επεξεργάζεται την πρόταση.

Από δοκιμαστικό για την παρουσίαση του «Dr. Οζ» πέρασε και ο οδοντίατρος Κωνσταντίνος Δέδες, ο οποίος άφησε θετικές εντυπώσεις.

Το σενάριο που εξετάζεται είναι η Σοφία Αλιμπέρτη, αν δεχθεί την πρόταση, να είναι η κεντρική παρουσιάστρια και να έχει στο πλευρό της τον Κωνσταντίνο Δέδε, καθώς μεγάλο μέρος της εκπομπής αφορά την παρουσίαση ιατρικών θεμάτων.

«Αποφάσισα να τον χτυπήσω με το αυτοκίνητο…»

Η Σοφία Αλιμπέρτη που ζει μόνιμα τα τελευταία χρόνια στην Πάρο, φιλοξένησε τη Φαίη Σκορδά στο νησί που της έχει κλέψει την καρδιά. Η Σοφία Αλιμπέρτη, σε μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση μας ξεναγεί στην Πάρο μέσα από τα δικά της μάτια και μιλάει για ανθρώπους και γεγονότα-σταθμούς στη ζωή της. Μια ανθρώπινη κουβέντα δύο γυναικών για εμπειρίες, σχέσεις και βιώματα.

«Πιο καταπιεσμένος άνθρωπος από μένα όσον αφορά στο τραγούδι δεν υπάρχει. Είχαν έναν άντρα που μόλις άνοιγα το στόμα μου μού έλεγε «σταμάτα σε παρακαλώ», τον ενοχλούσε στ’ αφτιά του και τώρα τρώω μπούλινγκ από τον μικρό.

Δεν ξέρω αν θα επιστρέψω στην τηλεόραση. Ειλικρινά δεν ξέρω. Υπάρχουν κάποιες στιγμές που μου λείπει η επικοινωνία μου με τον κόσμο. Τελικά ήρθα στην Πάρο. Θα μπορούσα να επιστρέψω πίσω από τις κάμερες».

«Βεβαίως είχα σχέσεις που δεν μάθατε ποτέ. Και βέβαια είχα. Μάλιστα είχα μια σχέση επτά χρόνια και δεν μαθεύτηκε ποτέ. Μόνο όταν τελείωσε. Πράγματα; που έχω ζήσει δεν το έχει πάρει κανείς χαμπάρι.

Back to top button