COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

STORIES

‘Βόμβα’ στην Πάτρα: Παντρεμένος αντιδήμαρχος πλάκωσε στο ξύλο την ερωμένη του, μόλις ανακάλυψε και άλλον παράνομο δεσμό του! Το ξέσπασμα και οι ‘καυτές’ καταγγελίες της ίδιας!

Σούσουρο, οργή, αλλά και έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει στην Πάτρα η αποκάλυψη του άγριου ξυλοδαρμού μιας 50χρονης γυναίκας από τον εραστή της και αντιδήμαρχο της πόλης.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η «Πελοπόννησος της Δευτέρας», μετά το άγριο περιστατικό η γυναίκα κατέφυγε στο Αστυνομικό Τμήμα και κατήγγειλε τα όσα πέρασε. Ωστόσο, σήμερα, με νέα δήλωσή της στην «Πελοπόννησο» ανέφερε τα εξής: «Το θέμα μου θα αργήσει γιατί ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. που έχει χρεωθεί την υπόθεση έχει βγει σε άδεια. Ωστόσο όπως με ενημέρωσαν έχω τρεις μήνες προθεσμία να υποβάλω μήνυση. Ο αντιδήμαρχος δεν επικοινώνησε μαζί μου ούτε για συγγνώμη» πρόσθεσε η γυναίκα.

Η 50χρονη συνεχίζει με συγκλονιστικό τρόπο: «Εγώ έχω μόνο την αλήθεια μου και την δημοσιότητα ως προστασία. Δεν πρέπει με τίποτα να αφήσω τον ξυλοδαρμό μου και τις απειλές, έτσι, επειδή είναι δυνατός. Ότι τον ενοχλεί να το ζητάει από το νόμο και όχι να με ξυλοφορτώνει. Αν πιστεύει ότι θίγεται να λύσει αλλιώς τις διαφορές του και όχι με βία».

Να υπενθυμίσουμε πως ο αντιδήμαρχος φέρεται να διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση εδώ και 18 μήνες με την καταγγέλλουσα, ενώ είχαν δεσμό και παλαιότερα. Εκείνη σύμφωνα με όσα υποστήριξε, υποπτευόταν ότι διατηρούσε σχέσης και με μια άλλη γυναίκα και αποφάσισε να τον παρακολουθήσει. Στο γραφείο του τσακώθηκαν και τότε εκείνος άρχισε να της φωνάζει να φύγει, να την βρίζει, να την χτυπάει και να την σπρώχνει με αποτέλεσμα να πέσει από τα σκαλοπάτια! Στη συνέχεια και ενώ εκείνη εξακολουθούσε να περιμένει στο δρόμο, ο αντιδήμαρχος της επιτέθηκε για δεύτερη φορά απειλώντας την ότι αν δεν φύγει θα την χτυπήσει, θα την κόψει στα δύο, και θα την σκοτώσει. Μάλιστα της έριξε και δύο κλωτσιές.

Τότε ήταν που κάλεσε την αστυνομία και στη συνέχεια οδηγήθηκε στο τμήμα όπου και έκανε την καταγγελία..! Το επεισόδιο προκάλεσε την έντονη αντίδραση τριών επικεφαλής παρατάξεων. Ο Νίκος Νικολόπουλος δήλωσε: «Μέχρι πότε θα δίνει ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, στον Νταή Αντιδήμαρχο; Αντί να δώσει άμεσα το ΠΡΑΣΙΝΟ φως για την αποπομπή του «ατακτούλη» συνεργάτη του, επέλεξε να προσπαθήσει να θάψει το γεγονός με κάθε μέσο, στο ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ του χρόνου.

Εάν είχε ο κ. ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ έστω και ένα Γραμμάριο ευαισθησίας, θα είχε στείλει ακόμη και για διαγραφή από τα Κομματικά Όργανα τον συγκεκριμένο συνεργάτη του, όπως άλλωστε βίωσαν κατά το παρελθόν, για αντίστοιχες πράξεις και σύντροφοί του»! Στην παρέμβασή του ο Πέτρος Ψωμάς αναφέρει: «Η, κατά τα άλλα λαλίστατη, δημοτική αρχή σιωπά εκκωφαντικά. Το θέμα ξεπερνά τα όρια του προσωπικού και είναι βαθιά πολιτικό.

Ειλικρινά, θέλουμε να πιστεύουμε πως οι πληροφορίες για αυτή την αδιανόητη κακουργηματική πράξη δεν ευσταθούν, παρότι οι λεπτομέρειες του συμβάντος «μιλούν» για πραγματικό γεγονός. Αν ισχύει, θεωρούμε αυτονόητο ότι ο Δήμαρχος θα έπρεπε ήδη να έχει καταδικάσει την πράξη του στενού συνεργάτη του και να είχε αντικαταστήσει τον βίαιο Αντιδήμαρχο. Ας το κάνει, έστω τώρα»!

Τέλος ο Γιώργος Ρώρος, της «Ωρας Πατρών» ανέφερε: «Καλούμε τον Δήμαρχο Πατρέων χωρίς περιστροφές και άλλη καθυστέρηση να καταδικάσει το επεισόδιο έξω από τις δημοτικές υπηρεσίες επί της Σολωμού και Ελ. Βενιζέλου, το Σάββατο 20/11. Να αποπέμψει τον αντιδήμαρχο που άσκησε βία και χειροδίκησε, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα η παθούσα. Οι 13 γυναίκες που δολοφονήθηκαν το τρέχον έτος από το χέρι συντρόφου τους δεν είναι απλά αριθμοί…»!

Back to top button