Μια από τις αυστηρότερες πολιτικές δηλώσεις που έχει κάνει η 93χρονη μονάρχης στα 67 χρόνια βασιλείας της συζητείται εδώ και λίγες ώρες στην Βρετανία…

«Η μονάρχης εκφράζει απαξίωση για τους σημερινούς πολιτικούς», αναφέρουν σε δημοσίευμά τους οι Times της Κυριακής. Αν και η βασίλισσα παραμένει ουδέτερη σε ό,τι αφορά την πολιτική στη Βρετανία, εξέφρασε την απογοήτευσή της για την τρέχουσα πολιτική κατάσταση στη χώρα της και μίλησε για «ανικανότητα των πολιτικών να κυβερνήσουν».

Την παραπάνω αυστηρή δήλωση της 93χρονης βασίλισσας Ελισάβετ αποκαλύπτουν οι Times της Κυριακής επικαλούμενοι πηγές κοντά στη μονάρχη. Οι απόψεις της βασίλισσας είδαν το φως της δημοσιότητας, την ίδια στιγμή που βουλευτές έχουν απειλήσει να «σύρουν» τη βασίλισσα στην διαρκώς αυξανόμενη πολιτική κρίση λόγω Brexit.

Παρόλο, που οι απόψεις της βασίλισσας Ελισάβετ για το πολιτικό κλίμα στη Βρετανίας σπάνια γίνονται ευρέως γνωστές η παραπάνω δήλωση, σύμφωνα με τους Sunday Times, είναι η πιο αυστηρή που έκανε ποτέ η «αειθαλής» μονάρχης στα 67 χρόνια που βρίσκεται στο θρόνο της Γηραιάς Αλβιόνας.


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα