ΔΗΜΟΦΙΛΗ

‘Βόμβα’ από τη Μαρία Αναστασοπούλου: Γιατί έφυγε από τον ΣΚΑΪ;

Η Μαρία Αναστασοπούλου ανέφερε, επίσης, τι έκανε όταν την πήρε τηλέφωνο ο Γιώργος Παπαδάκης.

Η Μαρία Αναστασοπούλου βρέθηκε χθες το βράδυ στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για την αποχώρησή της από τον ΣΚΑΪ και τη μετεγγραφή της στον ΑΝΤ1 και στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη στο Καλημέρα Ελλάδα.

Αποκάλυψε, επίσης, τον λόγο που πήρε τελικά την απόφαση να φύγει από το κανάλι του ΣΚΑΪ, όπου ήταν για 15 χρόνια.

«Η σχέση μου με τον ΣΚΑΙ δεν έχει να κάνει με αριθμούς. Ήμουν εκεί από παιδάκι, κάνοντας πρακτική στο Πανεπιστήμιο. Συμπλήρωσα φέτος 15 χρόνια. Είχαν γίνει αρκετές προτάσεις κι από άλλους σταθμούς. Έγινε από τον Γιώργο Παπαδάκη κι ήταν σε εξέλιξη η διαπραγμάτευσή μου με τον ΣΚΑΙ. Μετά από μερικές εβδομάδες είπα το ναι στον Γιώργο», δήλωσε η Μαρία Αναστασοπούλου.

«Γίνονται οι προτάσεις, αποφασίζεις αν σε αφορούν και μετά βλέπεις τι άλλο υπάρχει. Με τον Δημήτρη Οικονόμου ήμασταν μαζί έξι σεζόν και την εκπομπή τη χτίζαμε μέρα με τη μέρα. Είχα καψούρα με αυτήν την εκπομπή και την πρωινή ζώνη. Αποφάσισα όμως ότι είναι φοβερή πρόκληση να έχω στο βιογραφικό μου ότι συνεργάστηκα με τον Γιώργο Παπαδάκη. Ο Γιώργος είναι αυτός που είναι, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου με τη δουλειά του και λέω κοίτα πόσο ετερόκλητο και διαφορετικό είναι να συνεργαστείς μαζί του» συμπλήρωσε.

Η Μαρία Αναστασοπούλου ανέφερε, επίσης, τι έκανε όταν την πήρε τηλέφωνο ο Γιώργος Παπαδάκης.

«Όταν με πήρε τηλέφωνο ο Γιώργος Παπαδάκης για να συνεργαστούμε, ήμουν στο Ελαφονήσι για τις διακοπές του Πάσχα και το κινητό μου δεν είχε καλό σήμα.».

Δείτε παρακάτω το αποκαλυπτικό βίντεο

Back to top button