ΔΗΜΟΦΙΛΗ

‘Βόμβα’ από την Άντζελα Γκερέκου: Το δεύτερο παιδί του Τόλη Βοσκόπουλου και η απώλεια του μεγάλου τραγουδιστή!

Η Άντζελα Γκερέκου είχε ιδιαίτερα εξομολογητική διάθεση και μίλησε για την προσπάθειά της να αποκτήσει και δεύτερο παιδί, λίγο μετά τη γέννηση της Μαρίας, της κόρης που έχει από το γάμο με τον Τόλη Βοσκόπουλο.

Η Πρόεδρος του ΕΟΤ, για την οποία έγινε γνωστή άλλη μια επιτυχία, μίλησε στο «Χαμογέλα και πάλι» και αναφέρθηκε στο θέμα της υιοθεσίας, στο πώς αντιμετώπισε την απώλεια του Τόλη Βοσκόπουλου, αλλά και στο ελληνικό MeToo.

Η αποκάλυψη για την υιοθεσία που δεν προχώρησε
«Μάνα είναι κάθε γυναίκα που έχει απεριόριστη ανάγκη για προσφορά σε όλα τα παιδιά του κόσμου. Μετά την κόρη μου ήθελα να υιοθετήσω ένα παιδί και είχα έρθει και σχετικά κοντά. Πάντα ονειρευόμουν ότι θα έχω τα δικά μου βιολογικά παιδιά και πολλά υιοθετημένα. Σίγουρα χρειάζονται λιγότερα γραφειοκρατικά εμπόδια στο θέμα της υιοθεσίας για να μην αναγκάζονται γονείς που δεν έχουν παιδάκι να περιμένουν ίσως και χρόνια», ανέφερε η Άντζελα Γκερέκου.

Μιλώντας για τη συμμετοχή της στην αγαπημένη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς», και αν τη βοήθησε στο να αντιμετωπίσει την απώλεια που βίωσε με το θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου, η ίδια απάντησε ότι «Η δημιουργική απασχόλησή μου ως πρόεδρος του ΕΟΤ αλλά και με την τέχνη με βοήθησε με την απώλεια του Τόλη».

Σχετικά με το ελληνικό MeToo και αν η ίδια έχει δεχτεί κάποιου είδους κακοποίηση στον εργασιακό της χώρο, η Άντζελα Γκερέκου είπε ότι «Λίγο πολύ όλοι έχουμε νιώσει κακοποίηση από περιβάλλονται εργασιακά, οικογενειακά ή φιλικά. Όλα πρέπει να βγουν στο φως και όπου χρειάζεται να τιμωρούνται τέτοιες πράξεις όπως τους αξίζει. Όταν σέβεσαι τον εαυτό σου δεν προβαίνεις σε πράξεις που φέρνουν σε δύσκολη θέση είτε κακοποιούν άλλους ανθρώπους».

Σχετικά με τη βράβευση του Τόλη Βοσκόπουλου από τα Grammy, η ίδια αναρωτήθηκε: «Έχουμε καταλάβει πόσο σημαντικό είναι ότι ο Τόλης Βοσκόπουλος βραβεύτηκε στα Grammy; Ίσως δεν αναδείχθηκε όπως έπρεπε. Είναι μεγάλη τιμή για τη χώρα μας».

Back to top button