COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

STORIES

‘Βόμβα’ από την Μπάγια Αντωνοπούλου: «Παραιτήθηκα γιατί ο Γιώργος Παπαδάκης με…» – Όλα όσα αποκάλυψε για πρώτη φορά!

Η Μπάγια Αντωνοπούλου, στο παρελθόν, είχε μιλήσει ανοιχτά για όλα όσα είχαν συμβεί με τον παρουσιαστή Γιώργο Παπαδάκη! Γιατί παραιτήθηκε από την εκπομπή του;

Μίλησε σε συναδέλφους της ακόμη και από ανταγωνιστικά κανάλια που προσπάθησαν όχι μόνο να μάθουν τι έχει συμβεί από περιέργεια αλλά κι από συμπαράσταση. Η ίδια επέλεξε να μιλήσει σε ανθρώπους του στενού της περιβάλλοντος που εμπιστεύεται και αγαπάει!

Γιατί πρέπει να πούμε σε αυτό το σημείο και πριν ξεκινήσουμε το ρεπορτάζ μας μία μεγάλη αλήθεια. Η νεαρή δημοσιογράφος είναι ένα εξαιρετικό παιδί με μόρφωση με επίπεδο και από καλή οικογένεια. Είναι ένα παιδί με καλή πάστα ανθρώπου με ήθος και επαγγελματική επάρκεια που σπανία συναντάμε σε παιδιά τέτοιας ηλικίας.

Το παρασκήνιο όπως το εκμυστηρεύτηκε η Μπάγια Αντωνοπούλου στους δικούς της ανθρώπους
“Χωρίς δεύτερη κουβέντα χωρίς να το σκεφτώ χωρίς να το συζητήσω με την οικογένεια μου και με τους φίλους μου όταν το κανάλι μου πρότεινε για άλλη μια χρονιά να αναλάβω την καλοκαιρινή εκπομπή μαζί με τον κύριο Ρογκάκο (ο οποίος έχει αντικαταστήσει τον Γιώργο Παπαδάκη αυτές τις ημέρες) το έκανα δίχως δεύτερη σκέψη. Μου αρέσει η δουλειά μου και δίνω τα πάντα! Δε σκέφτομαι ούτε κούραση ούτε ταλαιπωρία ούτε πρωινό ξύπνημα ούτε άλλες υποχρεώσεις. Είχαμε μια επιτυχία τα καταφέραμε καλά. Το κανάλι είναι ικανοποιημένο και ΤΕΛΟΣ. Αυτά που λένε ότι δήθεν καβάλησα το καλάμι δεν ισχύουν δεν είναι στο χαρακτήρα μου;

Ξεκίνησα με τον κύριο Παπαδάκη την κανονική μου δουλειά. Για λόγους άσχετους δεχόμουν επιπλήξεις και επιθέσεις μέρα παρά μέρα. Δε με ενοχλούσαν στη δουλειά μας αυτά συμβαίνουν καταλαβαίνω και τον εκνευρισμό του κεντρικού παρουσιαστή και τα χρόνια εμπειρίας που κουβαλάει μέσα του και την ευθύνη που έχει στην πρωινή ζώνη του καναλιού και τον εγωισμό που μπορεί να έχει ο κάθε κεντρικός παρουσιαστής απέναντι στον ανταγωνισμό και στους συναδέλφους του.

Τα κατανοώ όλα. Όμως σε όλα υπάρχει ένα όριο. Ένα όριο αξιοπρέπειας και σεβασμού στην προσωπικότητα του άλλου ανθρώπου. Δέχομαι να μου πει οποιοσδήποτε οτιδήποτε όχι όμως δημοσίως και μπροστά σε άγνωστους ανθρώπους.

Το να με προσβάλλεις μπροστά σε καλεσμένος που τους σέβομαι και και με σέβονται αυτό είναι κάτι που ξεπερνάει τις προσωπικές μου αντοχές. Όταν μάλιστα αυτό συμβαίνει από έναν άνθρωπο που σέβομαι και αγαπώ που τον θεωρώ πατρική μου φιγούρα είναι ακόμα πιο δύσκολο να το δεχτώ. Αυτό ήταν που ξεχείλισε και το ποτήρι.

Δεν άντεξα και παραιτήθηκα στην κεντρική διεύθυνση στον Στρατή Λιαρέλη, ο οποίος δεν δέχτηκε την παραίτησή μου και μου είπε να ξεκουράσω να χαλαρώσω να ηρεμήσω και να ξανά σκεφτώ τα πράγματα. “Είμαι πολύ μπερδεμένη ακόμη και αυτή τη στιγμή δεν ξέρω τι θα κάνω”, είχε δηλώσει τότε η Μπάγια Αντωνοπούλου!

Είναι πάρα πολύ δύσκολο να αποχωρίζεσαι ανθρώπους που έχεις δουλέψει μαζί τους έχεις πονέσει έχεις ταλαιπωρηθεί έχεις δώσει μάχες και έχεις κερδίσει και έχεις χάσει. Είναι πολύ δύσκολο να αφήσω μια δουλειά που αγαπώ και την υπηρετώ με πάθος και με όρεξη. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να αφήσω ανθρώπους που με στήριξαν στα πρώτα μου δειλά βήματα στην δημοσιογραφία.

Ότι και να έχει συμβεί δεν μπορώ να ξεχάσω ότι η οικογένεια του ΑΝΤ1 με αγάπησε και με στήριξε από το πρώτο λεπτό της δημοσιογραφικής μου καριέρας. Η αλήθεια είναι ότι ζω ένα μικρό θάνατο μέσα μου γιατί αναγκάζομαι να σκεφτώ πράγματα που δε μου περνούσε καν από το μυαλό το προηγούμενο διάστημα. Δεν κρατάω κακιά ούτε εγωισμό απλά δεν ξέρω αν θα μπορέσω να τα ανταποκριθώ με επάρκεια στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη. Φοβάμαι τον χαμό που θα συμβεί αν ξανά επιστρέψω στα καθήκοντά μου μπορεί να μη συμβεί τίποτα και μπορεί να συμβούν και τα πάντα. Ένα είναι το σίγουρο πάντως δεν κρατώ κακία ποτέ και σε κανέναν. Ο καιρός θα δείξει πιο είναι το καλύτερο για όλους μας”.

Back to top button