COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

STORIES

‘Βόμβα’ από την Τατιάνα Στεφανίδου για τον γάμο της με τον Νίκο Ευαγγελάτο: «Η οικογένειά μου, η σχέση μου, ο…»


‘Βόμβα’ από την Τατιάνα Στεφανίδου για τον γάμο της με τον Νίκο Ευαγγελάτο

Για το περιοδικό PEOPLE είχε φωτογραφηθεί η Τατιάνα Στεφανίδου πριν χρόνια και σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη είχε μιλήσει, μεταξύ άλλων, για τη σχέση με τον σύζυγό της, Νίκο Ευαγγελάτο, αλλά και τα παιδιά τους.

Κάνατε ποτέ ψυχανάλυση;

Βοηθήθηκα πολύ από τον Νίκο, γι’ αυτό δεν χρειάστηκε να κάνω ψυχανάλυση. Έχουμε πάντα ο ένας τον άλλο. Είμαστε στην ίδια δουλειά, βιώνουμε τα ίδια πράγματα και ακόμα και με ένα βλέμμα καταλαβαίνεις τον άλλο. Υπάρχει μια τρομερή εξάρτηση, όπως αυτή που έχεις από τον ψυχολόγο σου, και ένα τρομερό δέσιμο ανάμεσά μας.

Άρα ψυχαναλυτής σας είναι ο Νίκος Ευαγγελάτος.

Ακριβώς.

Το αντίστοιχο εσείς για εκείνον;

Είναι διαφορετική η αντρική θεώρηση των προβλημάτων. Οι άντρες θέλουν να νοιώθουν ότι λύνουν μόνοι τα θέματά τους. Να μη νοιώθουν αδύναμοι. Εγώ, πάλι, ως γυναίκα, για καθετί που μου συμβαίνει, θα του κλαφτώ. Αυτό με βοήθησε. Η οικογένειά μου, η σχέση μου, ο άντρας μου.

Ποιο είναι το πιο δύσκολο κομμάτι του Νίκου Ευαγγελάτου, το οποίο κληθήκατε να διαχειριστείτε;

Είναι ένας άνθρωπος που θέλει να αισθάνεται διαρκώς το ενδιαφέρον μου, την αγάπη μου, την τρυφερότητά μου. Να νιώθει, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, ότι τον νοιάζομαι. Ο Νίκος με έμαθε πώς είναι μια σχέση, όταν οι άνθρωποι μοιράζονται τα πάντα και διαρκώς. Εγώ δεν ήμουν έτσι. Στις σχέσεις μου ήμουν πιο χαλαρή και ανεξάρτητη. Ο Νίκος μού έμαθε τι είναι σχέση επικοινωνίας και δεσίματος, έτσι όπως εκείνος την έχει στο μυαλό του.

Ο πιο συνηθισμένος λόγος για τον οποίο μπορεί να καβγαδίσετε;

Ο μόνιμος λόγος καβγά είναι ο χρόνος που μας λείπει για να περάσουμε μερικές στιγμές μαζί, να κάνουμε ένα ταξίδι, να ζήσουμε λίγο παραπάνω μαζί.

Ζηλεύετε το σύζυγό σας ή έχετε τρομερή αυτοπεποίθηση ως μια ωραία γυναίκα;
Δεν το έχω αναλύσει μέσα μου. Δεν μου έχει δώσει και ο Νίκος αφορμές. Δεν θα κάνει σχόλιο για γυναίκα, ούτε καν όταν δει κάποια στην τηλεόραση. Είναι πολύ σοβαρός σε αυτά τα θέματα. Έχει και γυναίκες συνεργάτιδες, τις οποίες δεν επιλέγει με κριτήριο την εμφάνιση, αλλά την ικανότητα. Αν υπήρχε λόγος όμως ή μου έδινε αφορμή, θεωρώ ότι θα ζήλευα αφόρητα.

Στη ζωή του συζύγου σας υπήρχε ήδη ένα παιδί, ο Λάμπης. Σας έβαλε σε δεύτερες σκέψεις για το αν θα έπρεπε να προχωρήσετε στη δημιουργία οικογένειας;

Ήταν δεδομένο, από την πρώτη στιγμή. Όταν μου ζήτησε να βγούμε για πρώτη φορά, ήξερα ότι βγαίνω με έναν άνθρωπο που έχει ένα παιδί. Δεν ήξερα, βέβαια, ότι θα γινόταν σύζυγός μου. Δεν υπήρξε ποτέ, όμως, ανασταλτικός παράγοντας ο Λάμπης. Ήταν στη ζωή μας από την πρώτη στιγμή. Ήμασταν, θυμάμαι, διακοπές στην Κρήτη, εγώ έγκυος με την κοιλιά φουσκωμένη στον όγδοο μήνα, ο Νίκος και ο Λάμπης

Σας χαρίστηκε εύκολα;

Είναι δύσκολο να κατακτήσεις ένα παιδί 5 ή 6 χρόνων, όταν έχει βιώσει τους γονείς του μαζί. Ο Λάμπης, όμως, ήταν μωρό όταν χώρισαν οι γονείς του. Δεν είχε καταγεγραμμένα βιώματα οικογενειακής ζωής. Ένα μωράκι ζητάει αγάπη, τρυφερότητα και σεβασμό, για να γίνει κάποιος άνθρωπος της ζωής του.

Back to top button