COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

ΑΡΘΡΑ ΓΝΩΜΗΣΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

‘Βόμβα’: Το εμβόλιο της Pfizer, για τον κορωνοϊό, περιέχει γραφένιο; Τι μπορεί να προκαλέσει στον ανθρώπινο οργανισμό; Η Κυβέρνηση και το Υπουργείο Υγείας οφείλουν, άμεσα, να δώσουν απαντήσεις!


Μια συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε ο γιατρός και πρώην διευθυντής του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης Δημήτρης Γάκης, που έχει να κάνει με τους εμβολιασμούς και τη Pfizer, την εταιρία-κολοσσό που πούλησε δισεκατομμύρια εμβόλια για τον κορωνοϊό κατά τη διάρκεια της πανδημίας σε όλο τον κόσμο. Ο κ. Γάκης δημοσιοποίησε ένα «εμπιστευτικό» έγγραφο της Pfizer, στο οποίο αναφέρεται ότι το εμβόλιο περιέχει γραφένιο!

Το έγγραφο το βρήκε από τον Γάλλο πρόεδρο της οργάνωσης Reaction 19, τον δικηγόρο Κάρλο Αλμπέρτο Μπρούσα, ο οποίος αναφέρει μάλιστα ότι το έγγραφο αυτό, στο οποίο καταγράφονται τα συστατικά του εμβολίου, το απέκρυψαν από τις εγκριτικές Αρχές «και έτσι εγκρίθηκε το εμβόλιο της Pfizer» για τη Γαλλία.

Σύμφωνα με το σχετικό έγγραφο, που ανήρτησε ο κ. Γάκης προκύπτουν τα παρακάτω ερωτήματα προς την Ελληνική κυβέρνηση και το Υπουργείο Υγείας:

Ισχύει το θέμα;
Είναι αλήθεια αυτό που αναφέρεται ότι το εμβόλιο περιείχε γραφένιο;

Για να καταλάβει ο κόσμος τι εστί γραφένιο, πρόκειται για μια μορφή άνθρακα, ένα επίπεδο φύλλο με πάχος ίσο με ένα άτομο. Τα άτομα του άνθρακα συνδέονται με χημικούς δεσμούς, των οποίων η ελαστικότητα και η κίνηση παράγουν ταλαντώσεις γνωστές ως φωνόνια, που μπορούν να μετρηθούν με μεγάλη ακρίβεια. Οταν ένα μόριο, όπως ο ιός SARS-CoV-2, αλληλεπιδρά με το γραφένιο, αλλάζει τις δονήσεις του υλικού με έναν πολύ συγκεκριμένο και μετρήσιμο τρόπο.

Καθηγητές του πανεπιστημίου του Ιλινόι στο Σικάγο χρησιμοποίησαν με επιτυχία γραφένιο -ένα από τα πιο ισχυρά και λεπτά υλικά στον κόσμο- για την ανίχνευση του SARS-CoV-2 στο εργαστήριο. Οπως αναφέρουν, η ανακάλυψη αυτή μπορεί να αλλάξει το τοπίο στην ανίχνευση του νέου κορωνοϊού και των συνεχώς αναδυόμενων παραλλαγμένων στελεχών του. Μάλιστα οι ερευνητές δοκίμασαν τα φύλλα γραφενίου και σε άλλους κορωνοϊούς, όπως αυτός του προκαλεί το σύνδρομο ΜΕRS (ιός MERS-CoV).

Το οξείδιο του γραφενίου, πάντως, είναι τοξικό και προκαλεί θρόμβους στον οργανισμό, αλλά και πήξη του αίματος, όπως και αλλοίωση του ανοσοποιητικού συστήματος, αποσυμπιέζοντας την οξειδωτική ισορροπία σε σχέση με τα αποθέματα κόπωσης. Εάν η δόση του οξειδίου του γραφενίου αυξηθεί με οποιαδήποτε οδό χορήγησης, προκαλεί την κατάρρευση του ανοσοποιητικού συστήματος και την επακόλουθη καταιγίδα κυτοκίνης. Το οξείδιο του γραφενίου που συσσωρεύεται στους πνεύμονες προκαλεί διμερείς πνευμονίες με ομοιόμορφη διάδοση στον πνευμονικό κυψελιδικό σωλήνα.

Το οξείδιο του γραφενίου αποκτά ισχυρές μαγνητικές ιδιότητες στον οργανισμό. Αυτή είναι η εξήγηση για το μαγνητικό φαινόμενο που έχουν ήδη βιώσει δισεκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο μετά τις διάφορες οδούς χορήγησης οξειδίου του γραφενίου. Μεταξύ αυτών, το εμβόλιο.

Τι ισχύει από όλα αυτά για τους Έλληνες που εμβολιάστηκαν; Καλό θα είναι να απαντήσουν η κυβέρνηση και το υπουργείο Υγείας…

Back to top button