COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

STORIES

Απίστευτη επίθεση από τον Αλέξη Κούγια στον Λάκη Λαζόπουλο: «Είναι ο μεγαλύτερος κρυφός γκέι που υπάρχει στην Ελλάδα!»


‘Βόμβα’ από τον Αλέξη Κούγια για τον Λάκη Λαζόπουλο: «Είναι ο μεγαλύτερος κρυφός γκέι που υπάρχει στην Ελλάδα!»!

Επίθεση στον Λάκη Λαζόπουλο με απίστευτους χαρακτηρισμούς είχε κάνει πριν 6 χρόνια ο Αλέξης Κούγιας, αποκαλώντας τον ηθοποιό-παρουσιαστή τον «μεγαλύτερο κρυφό γκέι που υπάρχει στην Ελλάδα».

«Είναι ο μεγαλύτερος κρυφός… γκέι που υπάρχει στην Ελλάδα και είναι και ανήθικος άνθρωπος στην ακραία του μορφή επειδή στοχοποιεί τίμιους ανθρώπους», είχε δηλώσει ο γνωστός ποινικολόγος στον «Arena FM 89,4».

«Έχει αλλοιώσει την προσωπικότητά μου και έφτιαξε έναν επίπλαστο χαρακτήρα μου. Στη προσωπική μου ζωή ό,τι ήθελα να πάρω το πήρα. Δεν έχω κάποιο κόμπλεξ, απλά δεν μου αρέσει η παράφραση της πραγματικότητας. Ενας γκέι με είπε κοντό επειδή δεν είχε κάτι άλλο να πει. Ο άνθρωπος δεν είχε τι άλλο να πει και έφτιαξε μια διαδικασία δυσφημήσεως προς το πρόσωπό μου και όταν συναντηθήκαμε από κοντά μου ζητούσε γονατιστός συγγνώμη», πρόσθεσε.

Ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας για την κόντρα του με τον Λάκη Λαζόπουλο ανέφερε: «Ενας πολύ γνωστός γκέι, που ποτέ δεν ομολόγησε την ιδιαιτερότητά του, ο Λαζόπουλος με έχει χαρακτηρίσει πολλές φορές. Ενώ είναι γνωστό το τι κάνει στη προσωπική του ζωή, δεν το έχει ομολογήσει ποτέ».

«Εγώ έχω ύψος 1,79 μ. Στο ποδόσφαιρο έπαιζα στόπερ και αμυντικό χαφ και στην εποχή μου ο μέσος όρος ήταν μικρότερος. Ο ψηλότερος παίκτης, ο Στεφανάκος, ήταν 1,82. Με ενοχλεί όταν δεν υπάρχουν επιχειρήματα στους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιούν κάποιοι. Δεν μπορεί να πει κάποιος πως δεν έχω κάνω πράγματα στη ζωή μου, ανεξαρτήτως διαφορών», είπε ο κ. Κούγιας.

Η άγνωστη σύζυγος του Λάκη Λαζόπουλου και ο θάνατός της που τον «βύθισε» στο πένθος
Ο Λάκης Λαζόπουλος ποτέ δεν απασχόλησε με την προσωπική του ζωή, αλλά όσες φορές το έχει κάνει έχει συγκλονίσει, μιλώντας για τη σύζυγό του και το τραγικό τέλος.

Μετά από τρία χρόνια μάχης με σοβαρό πρόβλημα υγείας, η σύζυγος του Λάκη Λαζόπουλου και μητέρα της κόρης τους, Τασούλα, έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 60 ετών το 2019. Η Τασούλα Λαζοπούλου και ο Λάκης Λαζόπουλος γνωρίστηκαν στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, όταν οι δυο τους σπούδαζαν Νομική. Έγιναν ζευγάρι και στη συνέχεια, το 1983, παντρεύτηκαν στη Λάρισα.

Τα λόγια του για την αδικοχαμένη σύζυγό του
Ο ίδιος, που τώρα χαμογελά ξανά, είχε δηλώσει στην Reallife, «δε μου αρέσει να μοιράζομαι τα άσχημα συναισθήματα με τον κόσμο. Αυτή είναι μια απόφαση χρόνων που έχω πάρει: να μοιράζομαι μαζί του την τέχνη μου και τίποτα πέραν αυτού. Αυτός ήταν άλλωστε, και ο λόγος που δεν πήγα τόσα χρόνια να σηκώσω σημαία και να πω «περνάω δύσκολα, σας παρακαλώ σεβαστείτε το».

Αυτή η δύσκολη περίοδος της ζωής του ήταν και αυτή που τον ώθησε στο να γράψει ένα βιβλίο για όλους εκείνους που αγωνίζονται εξίσου με σοβαρές αρρώστιες, όπως είχε αναφέρει στην Reallife.

«Γράφω για όλη την πορεία των τριών χρόνων. Για όλες τις αγωνίες, τις προσευχές, τους αγώνες, τις άγριες στιγμές, τις στιγμές της απόγνωσης και αυτές της αισιοδοξίας. Γράφω πως δεν πρέπει κανείς να παραδίδει τα όπλα, πως πρέπει να κοιτά μπροστά, να μην το βάζει κάτω, να κρατά το χέρι των δικών του και να δυναμώνει από αυτούς, να προσπαθεί να μη χάνει το χιούμορ του, να παλεύει. Μέσα από αυτό το βιβλίο, θέλω να βοηθήσω άλλους ανθρώπους που δίνουν τη δική τους μάχη- ή από τη θέση του ασθενούς ή από τη θέση αυτού που είναι στο πλάι του».

Back to top button