ΔΗΜΟΦΙΛΗ

‘Βόμβα’ από τον Ανδρέα Μικρούτσικο για γνωστό τραγουδιστή και τη σεξουαλική του ζωή: «Μου λέει όλα θα στα δώσω…»

Άφωνο άφησε το πάνελ της εκπομπής του Alpha “Super Katerina” η αποκάλυψη του Ανδρέα Μικρούτσικου για τον τραγουδιστή Διονύση Μακρή.

Σε μια… πιπεράτη αποκάλυψη προχώρησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατά την διάρκεια της εκπομπής «Super Κατερίνα» του Alpha, όταν παρουσίαζε το «Dream Show». Ο Μικρούτσικος είχε βοηθήσει τον Διονύση Μακρή, ο οποίος δεν άντεχε τον εγκλεισμό, καθώς είχε… ορμές!

«Είναι μεγάλη ιστορία που έχει ενδιαφέρον. Είναι μέσα, είναι φαβορί, αλλά έχει ένα πρόβλημα. Έλεγε ότι έχεις ορμές και δεν αντέχω, θα φύγω. Όπως κάνουμε το ζωντανό, του λέω ότι αν μας ζητήσεις ότι δεν νιώθω καλά ψυχολογικά και θέλω να συναντήσω τον Ανδρέα, μπορώ να σου κανονίσω κάποιο ραντεβού να κάνεις τη δουλειά σου. Μου λέει σοβαρά; Αν το κάνεις αυτό, θα σε ευγνωμονώ για όλη μου τη ζωή. Του λέω για να γίνει αυτό, πρέπει να μου δώσεις το τηλέφωνο από την κοπέλα. Μου λέει όλα θα στα δώσω», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Στο επόμενο live μου το έδωσε και του λέω θα πρέπει να πεις στην παραγωγή δεν νιώθω καλά, θέλω να δω τον Ανδρέα… Τον παίρνω, πάμε Αττική Οδό και μου λέει στην έξοδο τάδε… Γίνεται η μαγική σκηνή. Φτάνουμε στο σπίτι κι είναι ο πατέρας του, η μάνα του, η κοπέλα του, η αδερφή του, όλη η οικογένεια να τον υποδεχτούν. Η κοπέλα καθόταν σε μια γωνιά. Με παίρνουν οι γονείς, φεύγουμε μαζί και του λέω θα με πάρεις τηλέφωνο να μπορώ να δικαιολογήσω στην παραγωγή το λόγο που μιλούσαμε μια ώρα. Με πήρε στις 4 το πρωί. Με έπαιρναν από την παραγωγή και τους έλεγα, θέλει να φύγει και δεν πρέπει να τον χάσουμε. Μετά μου λέει έλα να με πάρεις και του λέω δεν πας στο διάολο; Από εκείνη την ημέρα με κοιτούσε στα live σαν δικό του άνθρωπο», εξομολογήθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Back to top button