ΑΡΘΡΑ ΓΝΩΜΗΣ

‘Βόμβα’: Ο Μητσοτάκης έφτασε στο σημείο να παρακολουθεί, μέσω του Predator, ακόμη και την αδελφή του Ντόρα και τα ανίψια του Κώστα Μπακογιάννη και Αλεξία; Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από «Τα Νέα» του Βαγγέλη Μαρινάκη!

Υπό παρακολούθηση μέσω του Predator φέρεται να είχαν τεθεί η Ντόρα Μπακογιάννη, ο γιoς της και δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης καθώς και η κόρη της Αλεξία, όπως αναφέρουν, όχι αντιπολιτευόμενα ΜΜΕ, αλλά δύο φιλοκυβερνητικά.

Συγκεκριμένα, στη στήλη «Μικροπολιτικός» της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» (ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη, κουμπάρου της Ντόρας Μπακογιάννη), γράφει χαρακτηριστικά (μεταξύ άλλων):

«Από διασταυρωμένες πηγές προκύπτει ότι στα κινητά που ήταν υπό παρακολούθηση συμπεριλαμβάνονται αυτά της Ντόρας, της Αλεξίας και του Κώστα Μπακογιάννη».

Δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα»

Ένα σχετικό ρεπορτάζ δημοσίευσε χθες και η ιστοσελίδα Powergame των Παραπολιτικών (του Γιάννη Κουρτάκη). Και ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Από μια πηγή εξ αυτών που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης πληροφορούμαι ότι σε αυτές τις τρομερές λίστες που κυκλοφορούν στην πιάτσα, εκτός των άλλων, συμπεριλαμβάνονται και τα τηλέφωνα της Ντόρας Μπακογιάννη, του δημάρχου της Αθήνας, Κώστα Μπακογιάννη, και φυσικά της φιλενάδας μου, Αλεξίας Μπακογιάννη».

Τι έγραφε το Powergame την Τετάρτη 16/11

Back to top button