COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

ΑΡΘΡΑ ΓΝΩΜΗΣΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

‘Βόμβες’ μολύνσεων πλοία και αεροπλάνα, κατά την επιστροφή των νέων από τα νησιά! Τα self tests, που αποφάσισε η Πολιτεία δεν διασφαλίζουν την δημόσια υγεία και δίνουν ψεύτικη εικόνα – Άμεσος ο κίνδυνος ραγδαίας διασποράς της μετάλλαξης Δέλτα στις Ελληνικές οικογένειες!


Της σύνταξης του europost.gr

Σε ‘βόμβες’ μολύνσεων αναδεικνύονται πλοία και αεροπλάνα, μέσω των οποίων επιστρέφουν οι νέοι από τα νησιά! Με άμεσο και ορατό τον κίνδυνο της περαιτέρω ραγδαίας διασποράς της μετάλλαξης Δέλτα στα σπίτια και στις οικογένειες, όπου οι συγκεκριμένοι νέοι θα επιστρέψουν!

Οι ανωτέρω διαπιστώσεις αποτελούν ασφαλή συμπεράσματα από μια μεγάλη έρευνα, που διεξήγαγε η συντακτική ομάδα του europost.gr και η οποία αναδεικνύει τις τεράστιες ‘μαύρες τρύπες’ της πολιτικής, που ακολουθεί η κυβέρνηση για την καταπολέμηση του κορωνοϊού, η οποία στην πράξη παράγει αποτελέσματα εκ διαμέτρου αντίθετα από τα επιδιωκόμενα. Κομβικό πρόβλημα στην όλη διαδικασία, που επέλεξε η Πολιτεία, είναι ο ρόλος των περιβόητων self tests, για τα οποία αποδεικνύεται στην πράξη ότι δεν διασφαλίζουν την δημόσια υγεία, δίνουν ψεύτικη εικόνα και, ως εκ τούτου, δημιουργούν τις συνθήκες για την ραγδαία διασπορά της μετάλλαξης Δέλτα στις Ελληνικές οικογένειες και στα σπίτια, όπου θα επιστρέψουν οι νέοι μετά τις διακοπές τους στα νησιά!

Αντί των rapid tests ο Χαρδαλιάς επέμεινε στα self tests

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά τους, όπως ακριβώς έχουν καταγραφεί από την έρευνα της συντακτικής ομάδας του europost.gr: Αποτελεί γεγονός αναμφισβήτητο ότι ο κορωνοϊός, με κυρίαρχη την μετάλλαξη Δέλτα, ‘βράζει’ στα περισσότερα από τα δημοφιλή νησιά μας, τα οποία επισκέπτονται οι νέοι μας, αλλά και πολλές χιλιάδες ανώνυμοι και επώνυμοι τουρίστες.

Με δεδομένη αυτή την κακή επιδημιολογική εικόνα, η Επιτροπή των Ειδικών Επιστημόνων αποφάσισε στις 8 Ιουλίου να προτείνει στην κυβέρνηση για όποιον επισκέπτη των νησιών ολοκληρώνει τις διακοπές του και είναι έτοιμος να επιστρέψει στον Πειραιά ή στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», να απαιτείται rapid test, που να έχει διεξαχθεί λίγες ώρες πριν το ταξίδι της επιστροφής.

Η κυβέρνηση διαφώνησε και αποφάσισε αντί για rapid tests να υποχρεωθούν οι επιστρέφοντες ταξιδιώτες να κάνουν self tests και να δηλώνουν το αποτέλεσμα πριν μπούν στο πλοίο ή στο αεροπλάνο της επιστροφής.

Ελάχιστη η αξιοπιστία των self tests, εάν και εφόσον το κάνουν!

Σε ό,τι αφορά την διαδικασία αυτή, η έρευνα του europost.gr ανέδειξε συγκλονιστικά ευρήματα! Ένα μεγάλο μέρος των επιστρεφόντων ταξιδιωτών ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟ SELF TEST ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΨΕΥΔΩΣ ΌΤΙ ΤΟ ΈΚΑΝΕ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ! ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΒΕΒΑΙΟΝ ΌΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΒΓΕΙ ΘΕΤΙΚΟ ΣΤΟΝ ΚΟΡΩΝΪΟ ΔΕΝ ΤΟ ΔΗΛΩΝΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ, ΟΥΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΣΗΛΕΥΘΟΥΝ ΟΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ!

Κατά συνέπεια, όλοι πιστεύουν την υπεύθυνη δήλωση, που θα κάνει ο ταξιδιώτης, χωρίς να υπάρχει τρόπος να ελέγξουν την αξιοπιστία της, με αποτέλεσμα να περνάνε χιλιάδες κρούσματα κορωνοϊού μέσα από πτήσεις αεροπλάνων και διαδρομές πλοίων κατά την επιστροφή, με την Πολιτεία να κάνει πως δεν βλέπει και να αγνοεί το γεγονός ότι το επόμενο βήμα είναι η διασπορά του κορωνοϊού στα σπίτια και στις οικογένειες, όπου θα επιστρέψουν οι νέοι μας.

Το europost.gr έχει όλα τα σχετικά στοιχεία στην διάθεσή του και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στους αρμοδίους της Πολιτείας, μήπως και ξυπνήσουν!

Back to top button