COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

STORIES

‘Βόμβες’ από τον αδελφό του Στάθη Ψάλτη: Ο άγνωστος γάμος, ο ‘εξαφανισμένος’ γιος και η ‘ζωάρα’ της χήρας του ηθοποιού!


Ο αδελφός του αείμνηστου ηθοποιού Στάθη Ψάλτη, Γιάννης Ρώτας, τα τελευταία χρόνια φιλοξενείται, ξεχασμένος απ’ όλους όπως λέει με δάκρυα στα μάτια, σε οίκο ευγηρίας αφού δεν έχει ούτε σπίτι, ούτε εισοδήματα.

Οι αναμνήσεις του πολλές, όπως και οι αποκαλύψεις του. Η συνομιλία μας μαζί του, τελικά έκρυβε εκπλήξεις και πραγματικές… ‘βόμβες’!

Όπως αυτή για τον άγνωστο γιο του και ανιψιό του αδικοχαμένου ηθοποιού που για πρώτη φορά μαθαίνουμε την ύπαρξή του. Τον απέκτησε έφηβος, μόλις στα 15 του χρόνια. Σήμερα, το παιδί αυτό είναι ένας άντρας 38 χρόνων, τον λένε Κωνσταντίνο Ψάλτη και εργάζεται ως διπλωμάτης στο Τόκιο!

Ο Γιάννης Ρώτας εξαπολύει, τέλος, τα βέλη του στη χήρα του αδελφού του, τη Χριστίνα, με αφορμή μια ανάρτησή της για το νέο της έρωτα και τον «άντρα της ζωής της».

Διάβασε την αποκαλυπτική συνέντευξή του:

Της Ράνιας Καρατζαφέρη

-Τι κάνετε κύριε Ρώτα; Ακόμη έχετε καραντίνα μαθαίνουμε στο γηροκομείο. Ακούσαμε την Μαίρη Λίντα να λέει πως δεν μπορεί να δει ούτε το παιδί της.

Καλά είμαι. Να, εδώ… Είμαστε ακόμα σε καραντίνα.

-Έχετε κανέναν άνθρωπο να πείτε μια κουβέντα;

Κανέναν. Με ξεχάσαν όλοι Ράνια μου. Όλοι! Στο λέω και βουρκώνουν τα μάτια μου. Ακόμα και ο γιος μου. Δεν με έχει πάρει ούτε ένα τηλέφωνο. Είναι στο Τόκιο, διπλωμάτης. Δεν με πήρε να δει τι κάνω. Βέβαια, δεν ξέρει ότι είμαι στο γηροκομείο. Δεν του το είπα για να μην τον στεναχωρήσω…

-Μισό λεπτό. Έχετε γιο;

Ναι, 38 χρόνων.

-Πρώτη φορά το ακούω αυτό.

Ήταν από τον παιδικό μου έρωτα. Ήταν 14 κι ήμουν 15 ετών!

-Σε αυτή την ηλικία κάνατε το παιδί;

Ναι, αλλά την παντρεύτηκα. Ήταν φτωχοκόριτσο από το Χαϊδάρι. Οι δικοί μου ήταν ευκατάστατοι. Μας πάντρεψαν αλλά η ζήλια της ήταν… Παναγία μου! Μετά φάνηκε. Με κυνήγαγε μπρος πίσω, τότε εγώ ήμουν με τη Ναθαναήλ θυμάμαι στο Κολωνάκι για δουλειά. Κι έρχεται και μου λέει «με αυτήν τραβιέσαι»; Ακούς; Εκεί έδωσα τέρμα. Της είπα «μέχρι εδώ, σήκω και φύγε. Πάρε και το παιδί, μόνο να το βγάλεις Κωνσταντίνο». Έτσι έγινε…

-Εσείς είχατε μετά επαφή με το παιδί; Το βλέπατε;

Πως, βέβαια. Τόσα ταξίδια είχα κάνει στην Αμερική. Γιατί εκεί ζούσε με τη μητέρα του. Καλό κορίτσι ήταν, δεν ήταν κακό, αλλά μου είχε κάνει τη ζωή πατίνι από τη ζήλια. Ήμουν και στην αρχή της καριέρας μου τότε και δεν το ανεχόμουν με τίποτα.

-Ζει η γυναίκα αυτή;

Ναι, έχει ξαναπαντρευτεί κι έχει κάνει άλλους δυο γιους.

-Τον γιο σας πως τον λένε;

Κωνσταντίνο Ψάλτη. Το μόνο που έκανε αυτή ήταν να με πάρει τηλέφωνο και να μου πει έχεις χαιρετίσματα από τον Κωνσταντίνο. Της το είχα ζητήσει όπως σου είπα επειδή έτσι έλεγαν τον πατέρα του. Και το έκανε, εντάξει.

-Εσείς; ξαναπαντρευτήκατε ποτέ;

Όχι, ποτέ. Είχα όμως δεσμούς. Καλούς δεσμούς.

-Πρόσφατα, η Χριστίνα έκανε μια ανάρτηση για το νέο της έρωτα τον οποίο χαρακτήρισε «άντρα της ζωής της».

Μα, δεν ντρέπεται; Εμένα με πλήγωσε τραγικά αυτή. Μπορούσε να κάνει σχέση, να κάνει ό,τι θέλει αλλά όχι να βγαίνει και να λέει τέτοια πράγματα. Επιτρέπεται; Και τα 25 χρόνια με τον Ψάλτη τι ήταν; Δεν ήταν ο Ψάλτης άντρας της ζωής της; Είναι ντροπή…

Πηγή: patkiout.gr

Back to top button