«Βουτιά – θανάτου» από ένα πολυόροφο κτίριο έκανε μία 15χρονη στη Ρωσία, στην προσπάθειά της να ποζάρει καλύτερα για μία φωτογραφία.

Η Εκατερίνα Τσερνόβα είχε ανέβει στην ταράτσα με δύο φίλους της από τους οποίους ζήτησε να την τραβήξει την μοιραία φωτογραφία με την ίδια – άγνωστο πώς – να χάνει την ισορροπία της και να βρίσκεται στο κενό από ύψος 27 μέτρων, σύμφωνα με πληροφορίες. Αυτό είναι το τελευταίο περιστατικό τους τελευταίους δύο μήνες, κατέληξε σε θάνατο ή σε σοβαρό τραυματισμό, με κοπέλες να προσπαθούν να τραβήξουν ωραίες φωτογραφίες.

 

Αυξάνονται οι θάνατοι για… μία φωτογραφία

Τον Απρίλιο δύο κορίτσια ηλικίας 14 και 13 ετών έχασαν τη ζωή τους με διαφορά 24 ωρών. Η Αλόνια Ανοπίν βρέθηκε νεκρή σε ακάλυπτο χώρο εγκαταλελειμμένου εργοστασίου στην περιοχή Ακτάρσκ της επαρχίας Σάρατοφ ενώ την επόμενη ημέρα η 13χρονη Πολίνα Κβάλεβα γλίστρησε και έπεσε από ύψος 30 μέτρων από την ταράτσα συγκροτήματος κτηρίων στην πόλη Ντερζίνσκ της επαρχίας, Νίζνι Νοβγκορόντ. Παρόμοιο περιστατικό, όμως, είχε συμβεί και στην Ελλάδα πέρυσι, με πρωταγωνιστή έναν 16χρονο, ο οποίος έπεσε από βράχο στην προσπάθειά του να βγάλει μία καλή selfie.


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα