Σοκαρισμένη η Βρετανία παρακολουθεί τις εξελίξεις μετά την ανακάλυψη 39 πτωμάτων μέσα σε νταλίκα στο Έσσεξ του ανατολικού Λονδίνου. Τα 38 από τα θύματα είναι ενήλικες, ενώ ανάμεσα στους νεκρούς είναι κι ένας έφηβος.

Η μακάβρια αποκάλυψη έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης (23.10.2019) όταν η αστυνομία βρήκε τη νταλίκα του θανάτου στο βιομηχανικό πάρκο Ουότεργκλεϊντ στο Γκρέις, περίπου 35 χιλιόμετρα από το κέντρο του Λονδίνου και κοντά στις αποβάθρες του Τάμεση.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν τα θύματα ήταν μετανάστες. Εκείνο, πάντως, που ανακοίνωσε η αστυνομία του Έσσεξ ήταν πως σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, η νταλίκα είχε ξεκινήσει από τη Βουλγαρία και μπήκε στη Βρετανία το περασμένο Σάββατο, από το λιμάνι Χόλιχεντ της Ουαλίας.

Ο επικεφαλής της Αστυνομίας δήλωσε: “Πρόκειται για ένα τραγικό περιστατικό όπου ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων έχουν χάσει τη ζωή τους. Οι έρευνες μας βρίσκονται σε εξέλιξη για να διαπιστωθεί τι συνέβη. Βρισκόμαστε ήδη στη διαδικασία ταυτοποίησης των θυμάτων, ωστόσο αναμένω ότι αυτό θα μπορούσε να είναι μια μακρά διαδικασία”


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα