Έχουν περάσει πολλές ώρες από την απόδραση των επικίνδυνων κακοποιών από τις φυλακές Κορυδαλλού και το Υπουργείο Δικαιοσύνης δεν έχει βγάλει ούτε μια ανακοίνωση, δίνοντας την εντύπωση ότι οι αρμόδιοι βρίσκονται σε διακοπές διαρκείας.

Όσο περνάει ο χρόνος και έρχονται στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες από τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η απόδραση, εδραιώνεται η πεποίθηση ότι ο Κορυδαλλός έχει μετατραπεί σε ένα «ξέφραγο αμπέλι», όπου, εναπόκειται στη καλή θέληση των φυλακισμένων να μείνουν ή να φύγουν από τα κελιά τους!

Πρόκειται δηλ. για φυλακές-σουρωτήρι, όπου αποδεικνύεται πολύ εύκολο για σκληρούς κακοποιούς να βγαίνουν όποτε θέλουν έξω, κάτω από την μύτη των σωφρονιστικών υπαλλήλων και δεκάδων πάνοπλων αστυνομικών που επανδρώνουν τις σκοπιές και παρακολουθούν και τις κάμερες.

Οι πληροφορίες για τον ακριβή τρόπο της απόδρασης είναι ακόμη συγκεχυμένες. Άλλες πηγές των φυλακών έλεγαν στο Europost.gr ότι οι δύο κρατούμενοι λιμάρισαν τα κάγκελα των κελιών τους και με αυτοσχέδιους γάντζους πήδηξαν τους τοίχους, που έχουν ύψος πάνω από έξι μέτρα! Και άλλες πληροφορίες ανέφεραν στο Europost.gr ότι δεν λιμάρισαν τα κάγκελα, αλλά κρύφτηκαν στον κήπο όπου προαυλίζονται οι κρατούμενοι και στη συνέχεια, μόλις έπεσε η νύχτα, κατάφεραν με τους γάντζους και τα σχοινιά να βγούν από τη φυλακή.

Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στον Κορυδαλλό οι Εισαγγελείς και παίρνουν καταθέσεις από όλους τους υπευθύνους, που είχαν βάρδια την Πρωτοχρονιά.


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα