ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ξέφυγε η κόντρα Light – Μικρούτσικου: “150 χρονών μούμια” – “Είσαι άσχετος, ανύπαρκτο μηδενικό και θρασύτατο…”

Δεν έχει τέλος η κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Light, μετά τις δηλώσεις του γνωστού τράπερ κατά του ρεμπέτικου και του γνωστού παρουσιαστή.

Αυτή τη φορά, ο Light μίλησε στην Super Κατερίνα, αναφέρθηκε με απαξιωτικά λόγια στον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος απάντησε με σκληρούς χαρακτηρισμούς.

“Έχω μεγάλη κόντρα με τον Ανδρέα Μικρούτσικο! Τι είπα για την ηλικία, τα ΚΑΠΗ και τις μαγκούρες; Ποιο πράγμα είναι ηλικιακός ρατσισμός; Γιατί είναι ηλικιακός ρατσισμός; 75 χρονών δεν είναι ο άνθρωπος; Ο ηλικιακός ρατσισμός είναι κυρίως αντίστροφος. Είναι αυτοί που είναι 150 χρονών, οι οποίο θεωρούν ότι επειδή είναι 150 χρονών αυτομάτως τους οφείλουμε κάποιο σεβασμό. Επειδή είσαι 150 χρονών και είσαι μούμια, δεν σημαίνει ότι πρέπει να σε σεβόμαστε. Τι έχεις κάνει που αξίζει τον σεβασμό μας;”, είπε αρχικά ο Light.

“Δεν νομίζω ότι ο κύριος Αντρέας Μικρούτσικος, ο οποίος έχει ζήσει την εποχή των παχιών αγελάδων, έχει βγάλει πάρα πολλά εκατομμύρια, έχει φάει ακόμα περισσότερα εκατομμύρια, μπορεί να μας κάνει το θύμα. Αυτοί μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση και το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να μην θυματοποιούν τον εαυτό τους, είναι λίγο αστείο για εμάς όταν το βλέπουμε. Μου φάνηκε τραγελαφικό ένας άνθρωπος 75 χρονών να μην μπορεί να διατηρήσει ένα πολύ βασικό επίπεδο, να γίνεται έξω φρενών και να με αποκαλεί με 30 ονόματα που κανένα από αυτά δεν ήταν το δικό μου”.

Τέλος, ο Light ανέφερε: “Τον γκούγκλαρα τον άνθρωπο και είδα ότι 50 χρόνια κάνει trash και στα 75 του αντί να συνταξιοδοτηθεί με λίγη αξιοπρέπεια είναι τριτοτέταρτος στο πάνελ της Καινούργιου, κι εγώ τα ίδια νεύρα θα είχα, τον καταλαβαίνω. Να είναι καλά, του εύχομαι τα καλύτερα. Μου φάνηκε τραγικό ένας κύριος που είναι στην ηλικία του παππού μου δεν μπορούσε να διατηρήσει ένα πολύ βασικό επίπεδο”.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε από την πλευρά του, αποκαλώντας τον άσχετο και θρασύτατο τυπάκι, που “βιάζει την ελληνική μουσική”.

“Με αυτό το άσχετο, ανίδεο, θρασύτατο τυπάκι δεν υπάρχει επίπεδο που να μας ορίζει και τους δύο. Είτε μιλάει, είτε δεν μιλάει, μένει λευκό το γιασεμί. Λέει τις αηδίες του που δεν με απασχολούν. Δεν με απασχολεί, ακόμα και την ηλικία μου τη μεγαλώνει επίτηδες, την έφτασε στα όρια των… 500 ετών. Και γκουκλάρει και δεν ξέρει τι διαβάζει, είναι άσχετος. Είναι ακίνδυνος του κερατά, γιατί είναι ανυπόστατα και τερατολογήματα αυτά που λέει. Είδα την ασχετίλα να βάζει το ποδαράκι του και στα πολιτικά. Δεν μας φτάνει που βιάζει την ελληνική μουσική, θέλει να βιάσει και την πολιτική πραγματικότητα. Ένας τύπος που του βρήκαν μερικά όπλα και κάτι ναρκωτικά του βρήκαν. Εγώ το ξέρω και να με μηνύσει. Είναι ένα ανύπαρκτο μηδενικό. Εγώ είμαι υπαρκτός με τα μεγαλύτερα ρεκόρ στην τηλεόραση” είπε ο Αντρέας Μικρούτσικος.

Back to top button