ΠΟΛΙΤΙΚΗ

‘Ξέφυγε’ ο Μπαχτσελί και απειλεί ξανά την Ελλάδα με πόλεμο: «Ο γίγαντας ξύπνησε και δεν αστειεύεται!»

Διαφήμισε στους… εχθρούς την δοκιμαστική εκτόξευση του τουρκικής κατασκευής βαλλιστικού πυραύλου Ταϊφούν
Μετά τον Ερντογάν και τους υπουργούς και βουλευτές του, πήρε σειρά στο γαϊτανάκι των προκλήσεων ο Γκρίζος Λύκος Ντεβλέτ Μπαχτσελί, κυβερνητικός εταίρος του σουλτάνου.

Μιλώντας στο κόμμα του (ΜΗΡ) ο Μπαχτσελί εξαπέλυσε απειλές, με αφορμή την δοκιμαστική εκτόξευση του τουρκικής κατασκευής βαλλιστικού πυραύλου Ταϊφούν πριν λίγες μέρες.

Σύμφωνα με τον Μπαχτσελί, ο Ταϊφούν έστειλε το κατάλληλο μήνυμα στους εχθρούς: «Δείτε τον πύραυλo Ταϊφούν. Ξέρει να εμπνέει εμπιστοσύνη στο φίλο και να στέλνει το κατάλληλο μήνυμα στις γιάφκες των εχθρών και θα συνεχίζει να το κάνει. Η Τουρκία δεν αστειεύεται» ανέφερε και διεμήνυσε ότι «ο γίγαντας ξύπνησε»!

«Οι τρομοκρατικές συμμορίες και οι εχθρικές χώρες, που υπολογίζουν και στοχεύουν να βλάψουν τη χώρα μας με το που θα βρουν την ευκαιρία να προσέξουν και να βάλουν μυαλό. Αυτό που τους λέμε εμείς είναι ότι ο γίγαντας όχι μόνο ξύπνησε, αλλά δόξα τω Θεώ έχει ορθοποδήσει με την αξιοζήλευτη τεχνολογική ανάπτυξη, που έχει σημειώσει», συνέχισε στην ομιλία του ο Γκρίζος Λύκος και συνέχισε να διαφημίσει τα όπλα που σχεδιάζει να κατασκευάσει η Τουρκία:

«Είναι το τουρκικό έθνος που μοχθεί και ιδρώνει για να κατασκευάσει τα ελικόπτερα Ατάκ και Γκιοκμπέι, το πολεμικό πλοίο Αναντολού, το αεροσκάφος Χιουρκούς, το Ακιντζί, το Μπαϊρακτάρ, τα μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα Άνκα και τον πύραυλο Ταϊφούν».

Back to top button