COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ξέσπασε η Εύη Δρούτσα: «Οι άνδρες δεν θέλουν γυναίκες με τόση προσωπικότητα, εγώ είμαι ο…»

Η Εύη Δρούτσα μίλησε στο The 2Night Show της Δευτέρας 26/2, όπου μίλησε για τους στίχους της που έχουν ντύσει μεγάλες μουσικές επιτυχίες. Επίσης αποκάλυψε ιστορίες πίσω από τις συνεργασίες της και τη σύνδεση που είχαν γνωστά τραγούδια με προσωπικές της στιγμές.

Όπως είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Νιώθω πως ό,τι και να μου συμβεί τώρα πια έχω τους φίλους μου. Παλιά δεν είχα τίποτα. Τώρα είμαι εγώ και ζω για εμένα, είμαι καλά», αποκαλύπτοντας πως ζήτησε βοήθεια για να μπορέσει να αγαπήσει τον εαυτό της και να πει: «Τώρα είμαι για μένα».

Σχετικά με το αν είναι μόνη, είπε πως: «Οι άντρες δεν θέλουν γυναίκες με τόση προσωπικότητα. Εγώ κάποιες φορές είμαι ο Τσεβάς ο Τέγκουλας. Πάντα ήμουν πληγωμένη στη ζωή μου. Αγαπάω πάρα πολύ τον κόσμο. Είμαι ένας άνθρωπος που πάντα λέω αλήθεια. Δεν μπορώ να λέω ψέματα. Αντέχω να την ακούω την αλήθεια, είναι ο καθρέφτης μας», τόνισε.

Οι στίχοι στο τραγούδι «Ο δικός μου ο δρόμος» έχουν στοιχεία από την προσωπική της ζωή: «Δεν μετανιώνω για τις αποφάσεις που πήρα, μετάνιωσα γι’αυτά που είχα κάνει. Δεν έπρεπε να τα έχω κάνει. Η πολλή αγάπη φέρνει την καταστροφή», παραδέχτηκε.

Η Εύη Δρούτσα ξεκίνησε την καριέρα της σαν ηθοποιός. Σταμάτησε όταν έμεινε έγκυος κι αφοσιώθηκε στη μητρότητα: «Έμεινα έγκυος τυχαία. Αυτό το τυχαία με τρέλανε. Να πας ένα βράδυ με έναν άνθρωπο, να είσαι έγκυος 4μιση μηνών και να μην τον έχεις καταλάβει ξέρεις τι είναι; Ήμουν 19, γέννησα το παιδί μου. Μεγάλωσα μόνη μου την κόρη μου, αλλά την παραμεγάλωσα. Τώρα απελευθερώθηκα», πρόσθεσε.

Τότε άρχισε να γράφει στίχους. Μεγάλωσε σε μια διπλοκατοικία μαζί με τον θείο της τον μεγάλο ποιητή, Μανώλη Αναγνωστάκη κι έχει πολλές αναμνήσεις από αυτόν. Αποκάλυψε γι’αυτόν πως ήταν τραυλός και η ίδια είναι δυσλεκτική και δεν δίνει καμία σημασία στην ορθογραφία.

Η πρώτη μεγάλη επιτυχία ήρθε με τους στίχους του «Τολμώ» που ερμήνευσε η Μαρινέλλα. Οι στίχοι έφτασαν στα χέρια του Αντώνη Βαρδή που έγραψε τη μουσική. Ο Μάκης Μάτσας ζήτησε να γράψει για τη Μαρινέλλα για την πρώτη φορά που θα εμφανιζόταν στο ΡΕΞ. Στη συνέχεια της έστελνε τη μουσική και πάνω της έβαζε στίχους. Όπως έγραψε τους στίχους για το «Σκόνη και θρύψαλα» του Στέφανου Κορκολή.

Συνεργασίες με τον Πασχάλη Τερζή, τη Μαντώ, τον Αντώνη Ρέμο, τη Νατάσσα Θεοδωρίδου, την Άντζελα Δημητρίου, τον Σάκη Ρουβά και πολλούς άλλους.

Επίσης θυμήθηκε την πρώτη δουλειά που έκανε με τον Τριαντάφυλλο όταν πρωτοήρθε από την Ρόδο για να ξεκινήσει την καριέρα του. Ενώ ακολούθησαν πολλές επιτυχίες του Γιάννη Πλούταρχου.

Για την Καίτη Γαρμπή είπε πως της πήγε τον «Παλιόκαιρο», αλλά δεν της άρεσε. Από τότε της το θυμίζει, όπως είπε. Έχει δώσει στίχους στον Διονύση Σχοινά και τώρα έγραψε και για τον Δημήτρη, το οποίο θεωρεί καταπληκτικό μουσικό.

Μιλώντας για την αχαριστία, η Εύη Δρούτσα εξήγησε ότι: «Εγώ την αχαριστία την θεωρώ αλλιώς από τους άλλους. Για εμένα η αχαριστία δεν έχει να κάνει με τα χρήματα και τα δώρα, αλλά με το να μη με πάρει κάποιος τις γιορτές να δει τι κάνω και να μου ευχηθεί», είπε στο The 2Night Show.

Back to top button