Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020 16:17
Αρχική STORIES Ξέσπασε «πόλεμος» Με...

Ξέσπασε «πόλεμος» Μενεγάκη – Λιάγκα: Η αποκάλυψη και τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα της οικογένειας και του ανήλικου παιδιού της, που την έκαναν έξαλλη!

Σε συνομιλία που είχαμε με άνθρωπο του Alpha μάς μετέφερε τον κακό χαμό που έγινε μόλις οι συνεργάτες της ενημέρωσαν την Ελένη Μενεγάκη για την αποκάλυψη που είχε κάνει λίγο νωρίτερα από την εκπομπή του ο Γιώργος Λιάγκας για τον μοναχογιό της.

Η αποκάλυψη από τον παρουσιαστή έγινε αμέσως μετά την προβολή των παπαρατσικών φωτογραφιών του περιοδικού You που απεικόνιζαν την Ελένη, πριν από λίγες μέρες, σε ευχάριστο δείπνο στην Κηφισιά με τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο. Τότε, λοιπόν, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε πως ο Άγγελος Λάτσιος εδώ και ένα χρόνο έχει φύγει από τη βίλα της μητέρας του στα Μελίσσια και ζει με τον πατέρα του, σε αντίθεση με τις αδελφές του Λάουρα και Βαλέρια που παρέμειναν! Πρόσθεσε ακόμη πως η συνάντηση των δυο γονέων (που έχουν άριστη σχέση τα τελευταία χρόνια), έγινε για να συζητήσουν θέματα που αφορούν τις σπουδές του γιου τους στο εξωτερικό που πλησιάζουν.

διαφ.

«Ο Άγγελος εδώ και έναν χρόνο ζει με τον Γιάννη. Ζει με τον μπαμπά του. Και τα κορίτσια ζουν με τη μαμά τους. Και προφανώς επειδή ο Άγγελος ετοιμάζεται του χρόνου να πάει να σπουδάσει στο εξωτερικό έχουν συναντηθεί», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάγκας προκαλώντας την μήνη της Ελένης που έξαλλη αναρωτιόταν με ποιο δικαίωμα αποκάλυψε ένα τόσο προσωπικό δεδομένο για την οικογένεια και το παιδί της που ακόμα θεωρείται ανήλικο.

Η ίδια είναι γνωστό πως προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρατήσει τα παιδιά της μακριά από τη δημοσιότητα και μάλιστα στο παρελθόν είχε στείλει εξώδικα στα μίντια για την προστασία τους. Έτσι, αυτό που έκανε ο Λιάγκας δίνοντας στον αέρα μια τόσο προσωπική πληροφορία την έκανε έξω φρενών. Τώρα, εάν θα κάνει γι΄αυτό, ακόμη δεν το γνωρίζουμε…


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα


Ροή Ειδήσεων