COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ξέσπασε σε κλάματα ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Δεν είχαμε να φάμε…» – Η εξομολόγηση που ‘τσάκισε’ κόκκαλα

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σε μια από τις πιο ειλικρινείς και ανθρώπινες εξομολογήσεις, μίλησε για την οικονομική του καταστροφή, την δύσκολη περίοδο όπου ο αδερφός του Θάνος έδινε μάχη με τον καρκίνο και την προσπάθεια της συντρόφου του να συνεισφέρει με όλο της το «είναι» προκειμένου να σταθεί βράχος στο πλευρό του.

Απαντώντας στην ερώτηση της Κατερίνα Ζαρίφη για τα επαγγελματικά του, ο γνωστός παρουσιαστής δήλωσε ότι περνάει καλά στην εκπομπή με την Κατερίνα Καινούργιου. «Αν δεν περνούσα κάπου ωραία, θα έφευγα. Αυτή τη στιγμή αυτό που κάνω, το κάνω γιατί έχω οικονομική ανάγκη, γιατί δεν έχω κανέναν πόρο. Και δεν μπορώ να έχω κανένα πόρο, παρά μόνο όσα επιτρέπονται να βάλω σε μια τράπεζα, γιατί τα υπόλοιπα μου τα παίρνει. Και το κάνω γι’ αυτό. Αν είχα στοιχειώδη χρήματα, δεν θα το έκανα. Αυτή τη στιγμή έχω ανάγκη, αλλά η ανάγκη δεν υπερβαίνει την αξιοπρέπειά μου. Αν νιώσω ότι με καταπιέζουν, ότι δεν με αφήνουν να εκφραστώ ή μου φέρονται υποτιμητικά, θα ανοίξω την πόρτα και θα φύγω» ξεκαθάρισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Η κουβέντα έφτασε στην περίοδο που ο ίδιος καταστράφηκε οικονομικά, με τον αδερφό του Θάνο, να τον συντηρεί: «Είπα πως θα το πιω το πικρό ποτήρι τούτο, το ήπια, καταστράφηκε η ζωή μου, έμεινα μη έχων που την κεφαλήν κλίναι. Δεν είχα χρήματα να ζήσω τα καθημερινά, με συντηρούσε ο αδελφός μου. Και όταν η αρρώστια του αδελφού μου, πηγαίνοντας στα εξωτερικά και τα υπόλοιπα, δεν του το επέτρεπε, έμεινα στο σπίτι χωρίς να έχω ούτε ένα ευρώ γιατί δεν είχα την δυνατότητα. Τα μουσικά μου τα κατακρατούσαν, τα τάδε μου τα κατακρατούσαν, σε δουλειά δεν μπορούσα να βρεθώ, γιατί δεν είχα δελτίο παροχής» περιέγραψε και έπειτα μίλησε συγκινημένος για τον αγώνα της συντρόφου του και τις δουλειές που χρειάστηκε να κάνει προκειμένου να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες:

«Να ‘ναι καλά η Ελένη η οποία έκανε τις πιο σκληρές δουλειές! Άστο! Μια κοπέλα πάει και δουλεύει καθαρίστρια για να συντηρήσει εμένα και τον εαυτό μου. Αυτό το πράγμα, σε αυτούς τους κερατάδες που νομίζουν ότι εμείς ρίχνουμε την μπάλα έξω για καθυστέρηση, δεν πρόκειται ποτέ να τους αφήσω! Θα εκτιμώ ανθρώπους που δίνουν τη ζωή τους πραγματικά. Χωρίς τουπέ, χωρίς κυριλίκια, χωρίς αριστοκρατίες και μην πω τι…» ανέφερε δακρυσμένος και έπειτα της ζήτησε δημόσια συγγνώμη:

«Δεν θέλω ούτε καν να το προσωποποιήσω. Μου βγήκε γιατί είναι ένα παράπονο μου. Ελένη μου, συγγνώμη! Και συγγνώμη που σε ανέφερα. Ξέρεις τι έχει ακούσει αυτό το κορίτσι; Ξέρεις πως την αντιμετωπίζουν; Πρέπει δηλαδή να προτάξω το στήθος μου, όταν η ίδια προτάσσει αυτή τη γενναιότητα και με υπερασπίζεται κάνοντας νυχθημερόν δουλειά… Βράδυ να δουλεύει στην Ομόνοια 00.00 με 06.00. Για να φάμε ένα μακαρόνι! Γιατί δεν υπήρχε μακαρόνι, δεν υπήρχε ηλεκτρικό, δεν υπήρχε νερό! Και γω θα πουλήσω αυτόν τον άνθρωπο;» είπε συναισθηματικά φορτισμένος ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Back to top button