Τρίτη 11 Αυγούστου 2020 12:54
Αρχική STORIES Ξέσπασε η Τατιάνα Στ...

Ξέσπασε η Τατιάνα Στεφανίδου: Η απιστία, τα παιδιά και η οργή! Αποκάλυψη-‘βόμβα’!

Η «απιστία» είναι ένα θέμα ταμπού για πολλούς. Η Τατιάνα Στεφανίδου δεν είχε αναφερθεί ποτέ σ’ αυτό το ζήτημα, αλλά αυτή τη φορά δεν άντεξε.

Οι παλαιότερες δηλώσεις της και όταν βρισκόταν εν ζωή η Ζωή Λάσκαρη είχε αποκαλύψει την απιστία του Αλέξανδρου Λυκουρέζου κάτι που έκαναν την Τατιάνα να ξεσπαθώσει…

Έπρεπε να πει τη γνώμη της. Έτσι, κατά τη διάρκεια της δικής της εκπομπής και όταν το πάνελ συζητούσε τις δηλώσεις της Ζωής Λάσκαρη, η οποία ανέφερε ότι «έχω πιάσει τον Λυκουρέζο να με απατά εκατό φορές», η Στεφανίδου φρόντισε να δώσει τη δική της εκδοχή στο θέμα, αφήνοντας τους υπολοίπους άφωνους.

«Όταν είσαι 20 και σε απατήσει ο άλλος, δεν μένεις», σχολίασε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Όταν είσαι 25, δεν μένεις. Κάθε κοπέλα στα 25 δεν θα έμενε. Θα τον έπαιρνε ο διάολος. Όταν είσαι 35, μπορεί και να μη μείνεις. Αν είσαι 40-45, το σκέφτεσαι! Στα 50 και πάνω όταν έχεις ζήσει με έναν άντρα πολλά χρόνια μαζί, όταν έχετε παιδιά, όταν έχει αγαπήσει ενδεχομένως και το παιδί σου από άλλο γάμο, όταν είναι ο άνθρωπός σου, η αγάπη περνάει σε άλλο επίπεδο. Δεν είναι ο έρωτας, δεν υπάρχει εγωισμός. Είναι τόσο ισχυρή η αγάπη που μπορεί να τα νικήσει όλα. Εγώ μπορώ να καταλάβω αυτά που λέει η Ζωή Λάσκαρη, γιατί είμαι 44 χρόνων. Αν ήμουν 20-25 δεν θα καταλάβαινα. Θα του έλεγα “πες του να πάει να…”»!


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα


Ροή Ειδήσεων