COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Υπάρχει Κυβέρνηση στην Ελλάδα; Ιμάμης στην Κρήτη υμνεί ισλαμιστές τρομοκράτες και καλεί σε «ιερό πόλεμο κατά των απίστων»!

Σημαντικές πληροφορίες έρχονται στο φως για την δράση θρησκευτικού ηγέτη των μουσουλμάνων στην Ελλάδα ο οποίος δείχνει να είναι υπέρμαχος της ένοπλης τζιχάντ αλλά το πιο σημαντικό τα κηρύγματα του να τα κάνει δημόσια και μάλιστα σε δημόσιους χώρους που φαίνεται να τα γνωρίζουν οι αρχές.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του meaculpa.gr, πλέον είναι σημαντική η εξέλιξη για την δράση ορισμένων εξ αυτών για την εσωτερική ασφάλεια, οι οποίοι ζουν και δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, στο μικροσκόπιο μπαίνει σαλαφιστής ιμάμης, υμνητής της τζιχάντ και της ισλαμικής τρομοκρατικής οργάνωσης Χαμάς, που ζει και δρα στην Κρήτη.

Όπως αποκαλύπτει σε αναλυτικό βίντεό του και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, πρόκειται για τον Elsaeyd Montaser. Ο Montaser είναι Αιγύπτιος ιμάμης που βρίσκεται στα Χανιά της Κρήτης εδώ και πολλά χρόνια.

Άνθρωπος των Αδελφών Μουσουλμάνων, προπαγανδίζει τις θέσεις τους, προωθεί ανοιχτά την ένοπλη τζιχάντ, υπερασπίζεται την Χαμάς και είναι υποστηρικτής του Ερντογάν.

Ακόμα και αν η ύπαρξη και η δράση του είναι γνωστή στις υπηρεσίες πληροφοριών, τα κηρύγματα και οι αναρτήσεις του μπορούν να εμπνεύσουν και να παρακινήσουν κάποιον ριζοσπαστικοποιημένο ισλαμιστή, που δεν βρίσκεται στο ραντάρ των αρχών, να προχωρήσει σε εξτρεμιστικές ενέργειες.

Όπως αποδεικνύουν τα φωτογραφικά ντοκουμέντα που παρατίθενται παρακάτω, ο Elsaeyd Montaser έχει χρησιμοποιήσει πολλές φορές τόσο το κλειστό, όσο και το ανοιχτό στάδιο των Χανίων για να πραγματοποιήσει τα ισλαμιστικά κηρύγματά του. Αυτό σημαίνει ότι είναι γνώριμος στις τοπικές, τουλάχιστον, αρχές.

Παράλληλα, χρησιμοποιεί και το τζαμί Qubaa στα Χανιά – ένα από τα εκατοντάδες παράνομα τεμένη που λειτουργούν στη χώρα.

Για να γίνει πιο εύκολα αντιληπτό περί τίνος πρόκειται, ένα παράδειγμα: Τον Δεκέμβριο του 2020 στο Παρίσι, αποκεφαλίστηκε ο Γάλλος καθηγητής Σαμουέλ Πατί από έναν 18χρονο Τσετσένο τζιχαντιστή, διότι θεώρησε ότι προσέβαλε τον Μωάμεθ

Ο ισλαμικός φονταμενταλισμός αποθέωσε τον «ήρωα» Τσετσένο Τζιχαντιστή, τον οποίον ανακήρυξε «μάρτυρα», καθότι σκοτώθηκε από αστυνομικά πυρά. Ο ιμάμης έκανε like σε ανάρτηση που εξυμνεί τον Τσετσένο τζιχαντιστή.

Ο δε Ali Trzlakis, στου οποίου την ανάρτηση έκανε like ο Elsaeyd Montaser, είναι σαλαφιστής και βρισκόταν τότε στα Χανιά. Σήμερα βρίσκεται στη Λευκωσία. Οι Ταρζαλάκηδες είναι απόγονοι των μουσουλμάνων της Κρήτης που έσφαζαν Έλληνες Χριστιανούς και εγκαταστάθηκαν μετά τις ανταλλαγές πληθυσμών στην Ταρτούς και τη Χαμιντιέ.

Λίγους μήνες πριν τη δολοφονία του καθηγητή, συγκεκριμένα τον Οκτώβριο του 2020, ο Montaser σε ανάρτησή του είχε βάλει στο στόχαστρο τον Γάλλο Πρόεδρο, Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος μόλις είχε μιλήσει για ισλαμική τρομοκρατία.

Υποστηρικτής της Μουσουλμανικής Αδελφότητας

Ο Αιγύπτιος ιμάμης είναι, επίσης, φανατικός υποστηρικτής της Μουσουλμανικής Αδελφότητας. Με αφορμή τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή, με αναρτήσεις του στα κοινωνικά δίκτυα εξυμνεί τη Χαμάς και τη στρατιωτική της πτέρυγα, τις Ταξιαρχίες Αλ Κασάμ, που η ελληνική κυβέρνηση θεωρεί επισήμως τρομοκρατική οργάνωση.

Επίσης, όπως προκύπτει από τα φωτογραφικά ντοκουμέντα που αποκαλύπτουμε, υποστηρίζει ότι το ζήτημα του τεμένους Αλ Ακσά στην Ιερουσαλήμ, δεν είναι μόνο ζήτημα της Παλαιστίνης, αλλά ολόκληρου του «ισλαμικού έθνους».

Μάλιστα, ως ηγέτες του «ισλαμικού έθνους» αναγνωρίζει τον Μόρσι, τον Ερντογάν και τον Χανίγια της Χαμάς.

Κατά την έρευνά μας, εντοπίσαμε αρκετές επικίνδυνες αναρτήσεις του Elsaeyd Montaser. Συγκεκριμένα, στις 10 Οκτωβρίου 2023 στις 5:53 π.μ. μεταξύ άλλων γράφει: «Ω Αλλάχ, χάρισε τη νίκη στο Ισλάμ και τους αγαπημένους μουσουλμάνους. Και ξεφτίλισε τους πολθυεϊστές».

Επιπλέον, λίγες ημέρες αργότερα, στις 18 Οκτωβρίου, σε άλλη ανάρτηση, προωθεί και καλεί ξεκάθαρα σε ισλαμική τζιχάντ.

Γράφει: «Όλα αυτά δεν θα λειτουργήσουν με τους αναθεματισμένους σιωνιστές. Αλλά [χρειάζεται] τζιχάντ και μάχες. Οφθαλμός αντί οφθαλμού».

Ως υποστηρικτής, όπως είπαμε, της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, δεν παραλείπει να δημοσιεύει αναρτήσεις σχετικά με τον Μοχάμεντ Μόρσι, πρώην ισλαμιστή πρόεδρο της Αιγύπτου.

Φυσικά, άλλωστε, είχε υποστηρίξει την «Αραβική Άνοιξη» που αποσταθεροποίησε τα κράτη της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής, ανατρέποντας τις κοσμικές κυβερνήσεις και φέρνοντας στην εξουσία ισλαμιστές φονταμενταλιστές, μέλη της Μουσουλμανικής Αδελφότητας.

Δεν παραλείπει δε να κάνει αναρτήσεις κατά του συμμάχου της Ελλάδος, Αλ Σίσι, τον οποίον αποκαλεί μαριονέτα των Ηνωμένων Πολιτειών και του Ισραήλ. Μάλιστα, είχε διοργανώσει στα Χανιά εκδήλωση κατά του Σίσι.

Μισεί, επίσης, το Ισραήλ και τους εβραίους.

Από τον θαυμασμό του για τους ισλαμιστές ηγέτες δεν θα μπορούσε να λείπει και ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ερντογάν. Τα στιγμιότυπα οθόνης μιλούν από μόνα τους.

Ο Montaser χρησιμοποιεί πολύ συχνά τον χαιρετισμό «Ραμπιά», που βλέπουμε πιο πάνω να κάνει ο Ερντογάν – και μάλιστα φοντίζει να τον επιδεικνύει. Η Ραμπιά, με τα τέσσερα δάκτυλα σηκωμένα και τον αντίχειρα κλειστό, είναι μια αραβική χειρονομία με καταγωγή από την Αίγυπτο. Χρησιμοποιήθηκε πρώτη φορά από τους οπαδούς του προέδρου Μόρσι, του επικεφαλής των Αδελφών Μουσουλμάνων.

Σε άλλες αναρτήσεις του αναφέρει ότι στόχος του είναι η επιβολή της Σαρίας.

Παράλληλα, αναπαράγει τον εξτρεμιστή σαλαφιστή Σαουδάραβα κληρικό Khaled Al-Rashed. Ο τελευταίος είναι γνωστός για τις εκκλήσεις του για τζιχάντ στη Δύση.

Δημοσιεύουμε, ακόμα, κάποιες επιλεγμένες αναρτήσεις υπέρ της Χαμάς, του Abdelkawi Omar, ανθρώπου του περιβάλλοντος του Αιγύπτιου ιμάμη, που βρίσκεται και αυτός

Λίγα λόγια για τη Μουσουλμανική Αδελφότητα
Η Μουσουλμανική Αδελφότητα είναι μια ισλαμιστική οργάνωση. Τα πέντε θεμελιώδη συνθήματά της είναι:

Ο Αλλάχ είναι ο τελικός στόχος
Το Κοράνι έχει ισχύ όπως το Σύνταγμα
Ο Προφήτης Μωάμεθ είναι ο Ηγέτης
Η Jihad είναι ο Δρόμος
Ο θάνατος για χάρη του Αλλάχ είναι η τελική επιθυμία των Αδελφών Μουσουλμάνων
Η ισλαμιστική οργάνωση που θα έπρεπε να έχει ανακηρυχθεί τρομοκρατική και από την Ελλάδα, προωθεί τον τακφιρισμό, είναι δε η μήτρα της τρομοκρατίας και του σημερινού τζιχαντιστικού σαλαφισμού.

Ο θεωρητικός της Αδελφότητας, Σαγίντ Κούτμπ, ήταν ο πρώτος σύγχρονος ισλαμιστής που μίλησε ανοιχτά για την αναγκαιότητα της τζιχάντ, προκειμένου να εγκαθιδρυθεί ισλαμικό κράτος. Το έργο του αποτελεί το κύριο ιδεολογικό υπόβαθρο οργανώσεων όπως η Αλ-Κάιντα και το ISIS.

Ο ιμάμης, προφανώς Κουτμπιστής (υποστηρικτής Κουτμπ) συγκαταλέγεται στην ακραία πτέρυγα, τον θεωρεί μάρτυρα και «αφυπνιστή».

Back to top button