Πέντε κινητά τηλέφωνα εκ των οποίων τα τρία ήταν εκτός λειτουργίας βρήκαν και κατάσχεσαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου στην κατ’ οίκον έρευνα, που διενήργησαν παρουσία Πταισματοδίκη, στην οικία ενός 19χρονου στα Μάσαρη, υπόπτου με δύο φίλους του και συγκεκριμένα έναν 22χρονο και έναν 23χρονο για τα αδικήματα του βιασμού, της αθέμιτης αποτύπωσης σε υλικό φορέα μη δημόσιας πράξης και της παράνομης βίας με φερόμενη ως θύμα την 21χρονη φοιτήτρια Ελένη Τοπαλούδη, που δολοφονήθηκε στη Ρόδο.

Η έρευνα των αστυνομικών, με Εισαγγελική παραγγελία, περιορίστηκε τελικά στην οικία του πρώτου, που ήταν και εκείνος που καταγγέλθηκε για παράνομη βιντεοσκόπηση της φοιτήτριας. Οι έρευνες στις οικίες των υπολοίπων δεν έγιναν.

Σύμφωνα με την παραγγελία του κ. Εισαγγελέα τα κατασχεθέντα θα αποσταλούν άμεσα στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών προκειμένου να γίνει ανάκτηση όλων των περιεχομένων τους και να διαπιστωθεί εάν υφίσταται έστω και σβησμένο το επίμαχο βίντεο.

Θυμίζουμε ότι και οι τρεις, συνοδευόμενοι από τον συνήγορό τους κ. Βασίλη Καβουριού, αρνούνται κατηγορηματικά τα όσα τους αποδίδονται.

Πηγή πληροφοριών: dimokratiki.gr


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα