«Λάδι στη φωτιά» έριξε στα Σκόπια ο Πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ στην προσπάθειά του να απεμπλακεί από το σκάνδαλο διαφθοράς που απειλεί να ρίξει την κυβέρνησή του. Επειδή το σκάνδαλο αυτό έχει ως πρωταγωνιστή έναν σταρ της Σκοπιανής τηλεόρασης, που διαλαλεί συνεχώς ότι είναι γκέι και τις τελευταίες μέρες έχει προφυλακιστεί για τον σκοτεινό ρόλο του σε υποθέσεις επιχειρηματιών, ο Ζάεφ στις επίσημες δηλώσεις που έκανε ξέφυγε από τα όρια και εκστόμισε χαρακτηρισμούς, που ξεσήκωσαν θύελλα στη γειτονική χώρα.

«Δεν θα αφήσω μερικούς εγκληματίες, έναν εγωιστή δημοσιογράφο και έναν – ας με συγχωρέσει η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα- π@..στη να ρίξουν την κυβέρνησή μου», είπε κατά λέξη, αναφερόμενος στις σεξουαλικές επιλογές του Βοκi 13-Γιοβανόφσκι.

Όπως αντιλαμβάνεστε ο απαράδεκτος χαρακτηρισμός του Ζάεφ προκάλεσε θύελλα στη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα των Σκοπίων, η οποία με επίσημη ανακοίνωσή της του ζήτησε να ανακαλέσει και να ζητήσει δημόσια συγγνώμη. Διαφορετικά, να παραιτηθεί.

Το συγκεκριμένο σκάνδαλο διαφθοράς, όμως, φαίνεται ότι έχει ακόμη μεγαλύτερο βάθος. Γιατί όπως αναφέρουν Σερβικές εφημερίδες ο ΄προσωρινά κρατούμενος Boki-13 έχει στείλει μήνυμα στον Ζάεφ μέσα από τη φυλακή, ότι αν δεν βγεί αμέσως έξω θα δώσει στοιχεία για τις μαφιόζικες σχέσεις, που συνδέουν τον Ζάεφ με τον πρώην οπλαρχηγό του UCK και μέχρι πρότινος Πρωθυπουργό του Κοσόβου Ραμούζ Χαραντινάι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιοβανόφσκι πιάστηκε από τη Σκοπιανή Αστυνομία στις 15 Ιουλίου στα σύνορα Σκοπίων Ελλάδος, την στιγμή που κατευθυνόταν για τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Χαλκιδική.


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα