EΛΛΑΔΑΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Ζεστή κρεατόσουπα με σέλινο και καρότα: Η ιδανική συνταγή για το κρύο Σαββατοκύριακο

Αυτή η κρεατόσουπα είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, με την πρωτεΐνη του κρέατος να ενισχύει την ενέργεια και την αντοχή, ενώ το σέλινο και τα καρότα προσφέρουν βιταμίνες και αντιοξειδωτικά για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος

Μια κρεατόσουπα με σέλινο και καρότα είναι η ιδανική επιλογή για το χειμώνα. Ζεστή, χορταστική και γεμάτη γεύση, θα σας ζεστάνει τις κρύες μέρες και θα σας προσφέρει άνεση και ευχαρίστηση σε κάθε κουταλιά.

Χορηγούμενο

Συστατικά:

Χορηγούμενο

500 γρ. μοσχαρίσιο κρέας (π.χ. σπάλα ή μπούτι)
2 καρότα, κομμένα σε φέτες
2 κλωναράκια σέλινο, ψιλοκομμένο
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
2 πατάτες, κομμένες σε κύβους
2 ντομάτες, τριμμένες
1 φύλλο δάφνης
Αλάτι και πιπέρι
Ελαιόλαδο
Νερό

Οδηγίες:

Χορηγούμενο

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρέας μέχρι να πάρει χρώμα.
Προσθέτετε το κρεμμύδι και το σκόρδο, και συνεχίζετε το σοτάρισμα μέχρι να μαλακώσουν.
Ρίχνετε τα καρότα, το σέλινο και τις ντομάτες, ανακατεύετε καλά και προσθέτετε νερό για να καλύψετε το κρέας.
Προσθέτετε τις πατάτες, το φύλλο δάφνης, αλάτι και πιπέρι. Αφήνετε να σιγοβράσει για 1,5-2 ώρες, μέχρι το κρέας να είναι τρυφερό και οι γεύσεις να έχουν αναμειχθεί καλά.
Μυστικό για την τέλεια κρεατόσουπα: Η διάρκεια του βρασίματος είναι το κλειδί για τη γεύση της σούπας. Βράστε τη σε χαμηλή φωτιά για αρκετές ώρες ώστε το κρέας να μαλακώσει και να αποδώσει όλη του τη γεύση.

Χορηγούμενο

Η κρεατόσουπα με σέλινο και καρότα είναι η απόλυτη comfort food, με πλούσια γεύση και θρεπτικά συστατικά. Συνδυάζοντας την απλότητα με τη νοστιμιά, θα ικανοποιήσει όλους γύρω από το τραπέζι.





Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα


Back to top button