4 μαγευτικοί προορισμοί για μονοήμερη εκδρομή μέχρι 60 ευρώ

Μονοήμερη εκδρομή: Ο καιρός φτιάχνει, η θερμοκρασία ανεβαίνει για τα καλά, όμως το ποσό για ανάληψη στα ΑΤΜ καθόλου. Αντίθετα ο μισθός και το δωράκι της εφορίας σου μειώνουν για τα καλά το budget και η μονοήμερη εκδρομή φαντάζει όνειρο θερινής νυκτός.

Από την άλλη είναι στη μέση και οι άδειες από τη δουλειά σου, που είτε αργούν να έρθουν, είτε ήρθαν και έφυγαν πολύ γρήγορα. Μην απελπίζεσαι, ζήσε για λίγο τουρίστας στην πιο low budget εκδοχή του. Κάνε διακοπές λίγο πιο έξω από την πόλη σου χωρίς να σου κοστίσει ο κούκος αηδόνι. Είτε ψάχνεις μονοήμερη εκδρομή για το Πάσχα, είτε θέλεις να απολαύσεις τον ανοιξιάτικο καιρό, σου βρήκαμε προορισμούς για οικονομικές εκδρομές.

4 μαγευτικοί προορισμοί για μονοήμερη εκδρομή μέχρι 60 ευρώ

 

Το iTravelling έψαξε, ρώτησε και σου βρήκε τέσσερις κοντινούς προορισμούς από την Αθήνα, που σου εξασφαλίζουν ξέγνοιαστο τοπίο, καθαρές παραλίες και άκρως οικονομικές τιμές. Βάλε στη τσέπη μέχρι 60 ευρώ και δες που μπορείς να πας μια ανοιξιάτικη μονοήμερη εκδρομή για να ξεσκάσεις.

Πες το και… Αίγινα

 

 

Η Αίγινα αποτελεί μια γρήγορη και οικονομική επιλογή για εσένα

Η Αίγινα αποτελεί μια γρήγορη και οικονομική επιλογή για εσένα, που θέλεις να πατήσεις το πόδι σου σε νησί χωρίς να σου στοιχίσει τρεις επιδρομές σε ΑΤΜ. Η κοντινή της απόσταση από το λιμάνι του Πειραιά (μόνο 1 ώρα) και με τακτικά δρομολόγια σε προσκαλούν να την επισκεφτείς. Το εισιτήριο με επιστροφή (με ιπτάμενο δελφίνι) κοστίζει 23,50€ για ενήλικες, ενώ για τα παιδιά 14€.

Ρομαντικό Γαλαξίδι

 

Σαν σε νησί, το Γαλαξίδι σε προσκαλεί να περάσεις την ημέρα σου εκεί.

Σαν σε νησί, το Γαλαξίδι σε προσκαλεί να περάσεις την ημέρα σου εκεί. Με φόντο τις πλαγιές του Παρνασσού, η ήρεμη ομορφιά του θα σε οδηγήσει σε περιπάτους στο παράλιο δρόμο με θέα το νησάκι του Άϊ- Γιώργη. Μέτα προς την πλατεία Μάμα για να δοκιμάσεις θαλασσινά πιάτα, ενώ για τους τολμηρούς έχει αρκετές επιλογές για τις πρώτες βουτιές.

4 μαγευτικοί προορισμοί για μονοήμερη εκδρομή μέχρι 60 ευρώ

 

 

Λουτράκι και όχι για τυχερά παιχνίδια

 

Αξίζει την επίσκεψή σου η Λίμνη Ηραίου (ή Βουλιαγμένης) λίγο πιο έξω από την Περαχώρα.

Σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα, μπορείς να το προσεγγίσεις με αυτοκίνητο. Η κοσμοπολίτικη χώρα του θα μαγέψει, καθώς καλύπτει τα γούστα ακόμα και του πιο απαιτητικού επισκέπτη. Οι παραλίες στο Λουτράκι είναι γαλαζοπράσινες και καθαρές, όποτε δεν έχεις και πολλά να σκεφτείς… Αξίζει την επίσκεψή σου η Λίμνη Ηραίου (ή Βουλιαγμένης) λίγο πιο έξω από την Περαχώρα.

4 μαγευτικοί προορισμοί για μονοήμερη εκδρομή μέχρι 60 ευρώ

 

Ιταλικό αέρα… στο Ναύπλιο

 

 

Η πόλη του Ναυπλίου θα σε αιχμαλωτίσει αμέσως, ακόμα κι αν την έχεις επισκεφτεί πολλές φορές.

Η πόλη του Ναυπλίου θα σε αιχμαλωτίσει αμέσως, ακόμα κι αν την έχεις επισκεφτεί πολλές φορές. Αν παρόλα αυτά καταφέρεις να ξεφύγεις από τα πλακόστρωτα σοκάκια και τις ελληνοιταλικές λιχουδιές, τότε η οργανωμένη παραλία του Ναυπλίου και η μεγάλη αμμουδιά του Καραθώνα σς περιμένει για βουτιές, θαλάσσια σπορ και παιχνίδια στην άμμο για τους μικρούς της παρέας. Μία βόλτα στο Μπούρτζι -εκτός από ρομαντική- θα ήταν και εκπαιδευτική για τους μικρούς φίλους.

Exit mobile version