ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Δύο μυστικά για την πιο αφράτη ομελέτα!

Advertisement

Θέλει τεχνική η σωστή η αφράτη η ομελέτα λένε και η αλήθεια είναι αυτή.

Ο πιο απλός τρόπος για να φτιάξεις μια σούπερ αφράτη ομελέτα, μια ομελέτα που όταν την τρως θα είναι σαν να τρως σύννεφο, είναι να χρησιμοποιήσεις στο μείγμα του αυγού φυσικώς ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό!

Αυτό είναι και το πρώτο μυστικό.

Το δεύτερο μυστικό έχει να κάνει με το ανακάτεμα της ομελέτας μέσα στο τηγάνι. Αφού ρίξεις την ομελέτα στο τηγάνι πρέπει με ένα πλαστικό πιρούνι -για να μην γδάρεις το τηγάνι- να ανακατεύεις την ομελέτα και ταυτόχρονα να κουνάς το τηγάνι σου μπρος πίσω ή κυκλικά. Αυτό το κάνεις για να μην δημιουργηθούν “κόμποι” αυγού στην ομελέτα σου.

 

Advertisement

 

 

Κάλυψε και το τηγάνι με καπάκι για 3-4 λεπτά για να ψηθεί η ομελέτα και από τις δύο μεριές και μετέφερέ την σε πιάτο.

Και πολύ σημαντικό είναι να μην ψήνεις την ομελέτα σου σε πολύ υψηλή θερμοκρασία αλλά σε μέτρια.


Advertisement

Καλλιόπη Χαραλαμποπούλου

Η Καλλιόπη Χαραλαμποπουλου είναι δημοσιογράφος, απόφοιτη του τμήματος Μ.Μ.Ε του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζεται από το 2004 σε νευραλγικες θέσεις που αφορούν στην επικοινωνία και τη Δημοσιογραφια. Εξειδικευεται σε πολιτικά και κοινωνικοοικονομικα θέματα καθώς και στην επικαιρότητα. Από το 2023 είναι η αρχισυντακτρια του europost.gr και γράφει καθημερινά για θέματα που αφορούν στην επικαιρότητα και συντονίζει μια ομάδα έμπειρων δημοσιογραφων
Advertisement

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα


Advertisement

Back to top button