Το δικό του μήνυμα στους παίκτες της ΑΕΚ για όλα τα θέματα (αγωνιστικά και μη) του τελευταίου διαστήματος έστειλε ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Αφού παρακολούθησε από κοντά την προπόνηση, ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας μίλησε στους παίκτες, παρουσία και του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Εκφράζοντάς τους λοιπόν την πίστη ότι μπορούν να κατακτήσουν ξανά τον τίτλο, ξεκαθάρισε ότι -αρχής γενομένης με το δύσκολο ματς της Κυριακής- θα πρέπει να κάνουν τα πάντα για να το καταφέρουν.

«Ο στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και αν δεν το πάρουμε, θα έχουμε όλοι αποτύχει με πρώτον εμένα. Εγώ σας λέω ότι μπορούμε να το πάρουμε και πάλι και σας έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ κρίσιμο ματς χωρίς τον κόσμο μας και το μόνο που σας ζητάω είναι να μπείτε με ψυχή από το πρώτο λεπτό, να το πάρουμε και να συνεχίσουμε για την επίτευξη των στόχων μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Νωρίτερα, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο περιστατικό με τους Τσόσιτς και Χουλτ, τονίζοντας: «Επειδή μου αρέσει να σας τα λέω όλα εδώ μπροστά σας και μου αρέσει να τα λέμε συχνά, θα σας πω ότι η εικόνα αυτή με πείραξε. Μπορεί αμέσως να ζήτησαν και οι δυο συγγνώμη, αλλά ειναι κάτι που έγινε δημόσια και χάλασε την εικόνα μας. Τα θέματα πειθαρχίας γνωρίζετε ότι είναι η αδυναμία μου».

Παρόλα αυτά, ο Μελισσανίδης συνεχάρη τους «κιτρινόμαυρους» για την εμφάνιση στο Μόναχο, λέγοντας ότι «έμεινα ικανοποιημένος από την προσπάθεια απέναντι σε ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης».

Δεν παρέλειψε ωστόσο να αναφερθεί και στην κακή παρουσία της ομάδας στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά: «Εγώ από συστήματα δεν ξέρω, αλλά δεν μου άρεσε η εικόνα γιατί δεν είχατε ψυχή. Σαφώς και μια ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό δεν είναι καταστροφή, αλλά δώσαμε δικαιώματα χωρίς λόγο».


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα