ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Αφράτα κεφτεδάκια λαχανικών στον φούρνο που θα λατρέψουν όλοι

Advertisement

Υλικά

2 μέτρια κολοκυθάκια
1 μέτρια πατάτα
1 καρότο
2 μέτρια κρεμμύδια
2 αυγά
1 κούπα μουλιασμένο ψωμί
1 κούπα καλά γεμάτη τυρί τσένταρ
Φρυγανιά τριμμένη όσο σας πάρει
1κουτ του γλυκού σκόνη σκόρδο
2 κουταλιές ψιλοκομμένο άνηθο
Λίγο αλάτι.

Εκτέλεση

Τρίψτε τα κολοκυθάκια στο χοντρό του τρίφτη και στύψτε πολύ καλά.
Βάλτε τα σε ένα μπολ και τρίψτε μέσα την πατάτα το καρότο τα κρεμμύδια.
Σπάστε τα αυγά βάλτε το τυρί το μουλιασμένο ψωμί την φρυγανιά όσο πάρει..τόσο όσο να πλάθεται ένα μπαλάκι στα χέρια σας χωρίς να σπάει.
Την σκόνη σκόρδου τον άνηθο κ το αλάτι .
Ανακατέψτε πολύ καλά.
Φτιάξτε στρογγυλά μπαλάκια τα πατάτε λίγο με τα χέρια σας και τα τοποθετείται επάνω σε χαρτί ψησίματος και ενώ έχετε προθερμάνει τον φούρνο σας τα ψήνετε στους 200 μέχρι να ροδίσουν.
Σερβίρετε με παγωμένο τζατζίκι..!!!


Advertisement

Καλλιόπη Χαραλαμποπούλου

Η Καλλιόπη Χαραλαμποπουλου είναι δημοσιογράφος, απόφοιτη του τμήματος Μ.Μ.Ε του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζεται από το 2004 σε νευραλγικες θέσεις που αφορούν στην επικοινωνία και τη Δημοσιογραφια. Εξειδικευεται σε πολιτικά και κοινωνικοοικονομικα θέματα καθώς και στην επικαιρότητα. Από το 2023 είναι η αρχισυντακτρια του europost.gr και γράφει καθημερινά για θέματα που αφορούν στην επικαιρότητα και συντονίζει μια ομάδα έμπειρων δημοσιογραφων
Advertisement

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα


Advertisement

Back to top button