Η άγνωστη καταγάλανη παραλία 1.5 ώρα μακριά από την Αθήνα!

Όσο ο καιρός ανοίγει, ειδικά τώρα που παραμονεύει το πενταήμερο διακοπών του Πάσχα, τόσο ψάχνουμε εναλλακτικές για να πάμε και να χαρούμε τον ήλιο και τις ωραίες παραλίες. Εμείς σας προτείνουμε την παραλία Ντουλάπι Σαλαμίνας, που απέχει μόνο 1 ώρα και 30 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας και στην οποία μπορείς να πας με το αυτοκίνητό σου.

Είναι σαν ένα κρυμμένο διαμάντι για του λίγους, αφού ψάχνοντας είχε βαθμολογία 4,9 αστέρια στο Google. Κάποιοι από τους χρήστες έχουν γράψει: «Μικρή και όμορφη παραλία ειδικά όταν βοηθάει ο καιρός όπου τα νερά της είναι γαλαζοπράσινα και διάφανα», ένας άλλος αναφέρει «Πολύ όμορφη». Βέβαια, οι κριτικές είναι λίγες και για αυτό θεωρείται άγνωστη αυτή η τοποθεσία, αφού δεν είναι ευρέως γνωστή. Είναι οργανωμένη με άμμο και βότσαλα και από ότι φαίνεται αυτός είναι και ο λόγος που αυτή ακτή της Σαλαμίνας, καταφέρνει πάντοτε να μαγεύει τους λουόμενους.

Παρά την ιδιαίτερη ονομασία της παραλία, μόνο για παλτό και ντουλάπια δεν μιλάμε εδώ. Η παραλία βρέχεται από κρυστάλλινα, διάφανα νερά, ενώ γύρω από την παραλία απλώνεται πλούσια βλάστηση, η οποία προσφέρει επιπλέον σκιά- αν τη χρειαστείς βέβαια, καθώς η συγκεκριμένη ακρογιαλιά είναι οργανωμένη.
Ακόμη, καθότι δεν είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη είναι αρκετά ήσυχη και κυρίως εύκολη όσον αφορά την εύρεση θέσεων στάθμευσης.

Όπως και να ‘χει, για να συγκεντρώνει βαθμολογία 4,9/5 αστέρια στην Google είναι πολύ θετικό δείγμα για να την επισκεφθείς και να έχεις τη δική σου άποψη. Αυτό έχει σημασία, ρίξε μια ματιά μήπως είναι η παραλία που έψαχνες.

Διαβάστε επίσης:

Η ατελείωτη ελληνική παραλία που κέρδισε τις καρδιές των Βρετανών – 20 χλμ. με καταγάλανα νερά

Exit mobile version